MoorMotor nieuwe touroperator Harley-Davidson Authorized Tours

Harley-Davidson Authorized Tours voegt een nieuwe operator toe aan haar wereldwijde tourpartner netwerk: MoorMotor uit Breukelen. Na een uitgebreid kennismakings- en proeftraject is onlangs het contract getekend en per 1 januari 2015 gaat de samenwerking in.
moor-motor-reizen

200 wereldwijde tours

Harley-Davidson Authorized Tours biedt jaarlijks zo’n 200 verschillende tours aan op alle continenten, verzorgd door de beste motorreisorganisaties ter wereld. Binnen het Authorized Tours programma biedt MoorMotor volgend jaar tours aan naar de Eifel, Sauerland, de Moezel, Luxemburg, het Zwarte Woud, Harz en Elzas/Vogezen. De tours duren 3 tot 8 dagen en prijzen variëren van €130 tot €465 p.p. MoorMotor verzorgt behalve de route per GPS of roadbook ook de hotelboekingen, een informatiepakket en – gebaseerd op de eigen ervaringen van MoorMotor – een hele serie tips en aanbevelingen voor onderweg.

Wat de tours van MoorMotor onderscheidt van andere Authorized Tours is dat ze ‘self-guided’ zijn: deelnemers volgen dus geen tourgids op een motorfiets, maar rijden op basis van GPS of een roadbook op hun eigen tijd en tempo de routes. De tours van MoorMotor zijn zowel individueel als per groep te rijden.
 

 
We zijn blij dat de kogel door de kerk is en we per januari echt aan de slag kunnen met MoorMotor vertelt Trevor Barton, Consumer Experience Manager EMEA van Harley-Davidson Motor Company:

Oprichter Maurice Moor is een motorrijder in hart en nieren die iedere mooie route in Europa kent en net zo lang afslagen blijft nemen tot hij een nóg mooiere route heeft gevonden. Mede-eigenaar Martine Heyse is altijd op zoek naar nieuwe gebieden, mooie plaatsen en leuke bezienswaardigheden. De liefde voor het vak en de passie voor motorrijden van Maurice en Martine herkenden we direct: het vormde de basis voor de prettige gesprekken en mooie trips die we met hen maakten. We zien een vruchtbare en langdurige samenwerking met veel vertrouwen tegemoet

Passie voor motorreizen

De missie van MoorMotor: “Als motorrijder willen we het mooiste, als ondernemer streven we naar het beste. Altijd zijn we op zoek naar mooiere weggetjes, fijnere hotels, bijzonderdere plekken. Daarom vinden we het een grote eer dat onze tours in het Harley-Davidson Authorized Tours programma opgenomen worden. Dat we onze passie voor motorreizen op deze manier mogen delen met Harley-rijders uit de hele wereld is wat ons betreft geen eindpunt maar een begin: het stimuleert ons om met nog meer enthousiasme op de motor te stappen en nog fanatieker op zoek te gaan naar de mooiste routes van Europa.”
 

 

Comments are closed.