Top 10 naakt slapende nationaliteiten in hotels

Uit het wereldwijde onderzoek van Hotels.com blijkt dat de Fransen een stuk minder preuts zijn dan alle andere nationaliteiten. 51% van de Fransen geeft aan zonder ook maar enkel kledingstuk te slapen in een hotel.

Gentlemen

Waar de Britten wellicht bekend staan als keurige gentlemen in geruite pyjama’s, komen zij verassend uit de hoek met een tweede plaats in de top 10 naakt slapende nationaliteiten (24%).

De Scandinaviërs blijken in hun koffer ook minder ruimte vrij te maken voor nachtkleding. 24% van de Noren heeft aangegeven zonder kleren te slapen, evenals 20% van de Zweden en 19% van de Finnen zegt het onderzoek van Hotels.com.

 

 

Samen met de Ieren sluiten de Nederlanders de top 10 af met slechts 16%. Durven wij Nederlanders niet te zeggen hoe we slapen in een hotel of zijn we toch iets preutser dan gedacht?

Tenslotte zijn de reizigers die het liefst met een pyjama aan slapen verrassend genoeg afkomstig uit de warme Mediterrane landen. De Italianen (71%) en de Spanjaarden (59%) kleden zich ook graag modieus tussen de lakens.

Top 10 landen

Frankrijk 51%
Verenigd Koninkrijk 24%
Noorwegen 24%
Zweden 20%
Finland 19%
Australië 19%
Denemarken 18%
Canada 17%
Ierland 16%
Nederland 16%

Comments are closed.