Travel Counsellors lanceert vernieuwde consumer website

Travel Counsellors Nederland introduceert een geheel nieuwe website die aansluit bij het eerdere gelanceerde website voor het merk ‘Travel Counsellors for Business’. De vernieuwde website staat in het teken van het bedienen van de consument en geeft een duidelijk beeld van de persoonlijke service en professionaliteit van een Travel Counsellor.
travel-counsellors-banner

Klant centraal

Bij de Travel Counsellor staat de klant centraal waardoor er geconcentreerd wordt op het leveren van exceptionele service met het oog op een langdurige relatie. De Travel Counsellors hebben beschikking over een persoonlijke webpagina en deze is ook in een geheel nieuw jasje gestoken. De bezoeker vindt een persoonlijke introductie, waarin de Travel Counsellors zich voorstellen en hun diensten benoemen.

 

ZIE OOK: Heb jij een passie voor reizen?

 

Het is een gebruiksvriendelijke en interactieve website waarbij men gemakkelijk contact kan leggen met een Travel Counsellor, de wensen en eisen van een aanstaande reis bespreekbaar kan maken.

 

 

Neem eens een kijkje op de nieuwe website van Travel Counsellors www.travelcounsellors.nl

Comments are closed.