De Sprookjescamping opent 2 april haar poorten

ANWB Bestcamping 2015” – “ANWB Kindercamping van het Jaar 2014” – “Zoover Award 2014”: deze bekroningen vormen slechts een greep uit de vele onderscheidingen die de Sprookjescamping de afgelopen jaren heeft mogen ontvangen. Eén ding staat dan ook vast: De Sprookjescamping weet als geen ander kinderen en hun ouders of grootouders een onvergetelijke vakantie te bezorgen. Een unieke camping waar iedere dag, hoogseizoen of niet, kinderdromen werkelijkheid worden. Met topentertainment, verschillende accommodatiemogelijkheden, vele faciliteiten en een ongekende service bevindt het allermooiste plekje van het land voor kinderen zich in Rheeze, op de Sprookjescamping!
sprookjescamping-banner

Vechtdal

Gelegen in het beeldschone Overijsselse Vechtdal, een omgeving die ook vele mogelijkheden tot uitstapjes biedt, bevindt zich de Sprookjescamping, een 5* camping gericht op gezinnen met kinderen tot 11 jaar. De camping biedt naast kampeerplaatsen een ruime keus aan accommodatiemogelijkheden: van toercaravan tot Glamphome en van Woodcottage tot Sprookjeskota. Nieuw dit jaar is de Sunlodge, die vanaf 1 mei te boeken is. Deze 6-persoons houten accommodatie is 60m2 groot en heeft een groot dakterras over de hele oppervlakte van het huisje en veranda. Heerlijk om te genieten van het buitenleven en de kinderen te zien spelen op de vele speeltoestellen die de camping rijk is.

 

ZIE OOK: Boek nu je plaats

 

Qua vermaak is de keuze er sowieso reuze! Mooi weer of niet, er is meer dan genoeg te beleven. Van een binnen- en buitenwaterspeeltuin tot het zwembad of de visvijver. En uniek voor een camping is de geweldige theatershow waar de Sprookjesfiguren de kinderen iedere avond vermaken. Tijdens de schoolvakanties kunnen kinderen zelf ook op de planken staan! Ook is er een uitgebreid animatieprogramma dat elke dag, dus ook buiten schoolvakanties, wordt georganiseerd, waarbij ook rekening wordt gehouden met de leeftijd van de kinderen.

 

 

De Sprookjescamping opent op 2 april haar deuren voor een nieuw seizoen sprookjesplezier. Een magische vakantie: in 2015 beleef je het op de Sprookjescamping!

Comments are closed.