2e Eindhoven Airport Run in 2015

Op maandag 6 april 2015 (Tweede Paasdag) wordt de 2e Eindhoven Airport Run gehouden. De eerste run was zeer succesvol en snel uitverkocht.

Eindhoven Airport

Eindhoven Airport

Vandaar dat de organisatie, die in handen is van Eindhoven Airport N.V. en Golazo Sports SX (organisator van onder andere Marathon Eindhoven), ervoor heeft gekozen om het aantal deelnemers uit te breiden naar 2.500 deelnemers. De run vindt plaats op en rondom Eindhoven Airport. Deelnemers kunnen kiezen uit drie afstanden 1,5 km (kidsrun), 5 kilometer en 13,4 kilometer.

Korting

De kosten voor deelname aan de 1,5 kilometer bedraagt € 6,00. Kosten voor deelname aan de 5 en 13,4 kilometer bedragen € 13,50. Deelnemers die dicht bij de luchthaven wonen ontvangen op basis van hun postcode automatisch een korting bij inschrijving.

 

ZIE OOK: Eindhoven Airport stuurt bloggers twee weken Europa in

 

Er worden diverse activiteiten georganiseerd bij de start, finish en langs de route. Daarnaast maken deelnemers kans op leuke prijzen en is er voor de kinderen die meedoen aan de kidsrun een speciale kindertombola! Deelnemers maken kans op vliegtickets naar een bestemming vanaf Eindhoven Airport naar keuze, een hotelovernachting inclusief ontbijt en allerlei andere leuke verrassingspakketten. Bovendien komt Phoxy van PSV tijdens de Eindhoven Airport Run een bezoekje brengen aan Eindhoven Airport!

 

 

“Eindhoven Airport wil graag een bedrijf zijn dat past binnen haar omgeving, een omgeving waar mensen wonen en werken. Het is enorm leuk om de omgeving op een andere manier te verbinden met de luchthaven. De vele enthousiaste reacties en het saamhorigheidsgevoel na de eerste run, heeft ons doen besluiten om een vervolg aan de Eindhoven Airport Run te geven. ”, aldus Joost Meijs, algemeen directeur van Eindhoven Airport.

Comments are closed.