Twee baanbrekende initiatieven voor Value Retail

Value Retail zal twee innovatieve toeristische samenwerkingsverbanden onthullen tijdens de ITB Berlijn, ‘s werelds grootste toeristische beurs die van 4 – 8 maart 2015 plaatsvindt.

Eerste retailer die ‘Online Travel Training’ gaat bieden

Value Retail is de eerste retailer die een ‘Online Travel Training’ biedt aan reispartners. De training helpt de reispartners om alles te ontdekken, wat de ‘Colllection of Villages’ te bieden hebben, op een dynamische, gestroomlijnde en efficiënte manier.‘Online Travel Training’ is het nummer één e-learning platform voor de toeristische sector, die het grootst aantal cursussen biedt ontwikkeld door experts uit de industrie. De Training wordt beschikbaar op ChicOutletShopping.com in 10 talen en informeert reispartners over:

– De ervaring van de gasten in de Villages
– Het volledige overzicht aan diensten en voorzieningen die beschikbaar zijn bij elke Village
– Hoe dienen Shopping pakketten geboekt en verkocht te worden aan de Villages
– De nieuwe Village in China, Suzhou Village
– Business toerisme, MICE mogelijkheden

Eerste module

De eerste module van de training wordt vandaag gelanceerd op de ITB, waar de bezoekers van de Value Retail stand kunnen ontdekken hoe de innovatieve tool werkt. Julia Feuell, Managing Director van de ‘Online Travel Training’, zegt: “Met behulp van de geavanceerde digital marketing technologie biedt ‘Online Travel Training’ inzicht in de luxe ervaring van Value Retail Village.”

De eerste outlet groep die samenwerkt met Ctrip

De tweede baanbrekende samenwerking is de samenwerking tussen Value Retail, als eerste exploitant van outlet shopping bestemmingen over de hele wereld, en Ctrip, het online reisbureau in China. Ctrip – die goed is voor 50% van de totale online travel service markt in China – biedt hotelreserveringen, vliegtickets en pakketreizen voor zakenreizigers en vakantiegangers in China en biedt reizen aan meer dan 90 miljoen reizigers via zowel online als traditionele kanalen .

Deze nieuwe samenwerking zal de ervaring van de ‘Collection of Villages’ toegankelijk maken voor een nog breder Chinees publiek op een manier die voorziet in de individuele behoeften van de reiziger, zodat ze makkelijker een bezoek aan één van de Villages kunnen opnemen in hun reisschema.

Ian Stazicker, Group Director Toerisme- Value Retail, zegt: “Value Retail en Ctrip zijn logische partners, omdat we ons beiden inzetten voor het creëren van bijzondere reizen voor Chinese toeristen naar Europa. De ‘Collection of Villages’ in Europa zijn zeer populaire bestemmingen voor Chinese toeristen en deze nieuwe samenwerking met Ctrip zal de luxe Village ervaring nog toegankelijker maken voor onze Chinese gasten.”

ZIE OOK:
Value Retail is tijdens de ITB Berlijn van 4 – 8 maart 2015 te vinden in ‘Kingdom Hall 18, stand 125a’.
Voor meer informative over Value Retail en Value Retail China, Value Retail.

Comments are closed.