Bobbejaanland opent de deuren op 4 april

Zaterdag 4 april markeert de start van het nieuwe pretparkseizoen. En hoewel er voor de zomer heel wat leuks op het programma staat, wordt in Bobbejaanland vooral uitgekeken naar de opening van de nieuwe attractie ‘The Forbidden Caves’ dit voorjaar.
bobbejaanland-forbidden-caves

Perfecte mix

“Zoals elk seizoen willen we onze bezoekers de perfecte mix van entertainment en attracties bieden,” zegt directeur Roland Kleve. “Met ‘The Forbidden Caves’, een unieke attractie voor de Benelux, trakteren we onze fans dit jaar op een nieuwe ride. We hebben hard gewerkt aan het verhaal en de theming is ongezien voor Bobbejaanland. Een paradepaardje dat ons attractieaanbod naar een nog hoger niveau tilt!”

 

ZIE OOK: Wij zijn Peyo’s blauwe vrienden?

 

Op de affiche van het Bobbejaanland-theater prijken deze zomer de magicians-mentalisten Rob en Emiel. Met spectaculaire mindgames betoveren deze twee hun publiek. Groot en klein zullen smullen van ‘The Wheel of Wonder’.

 

 

Uiteraard worden bezoekers ook deze zomer verwend tijdens drie Summernights of laatavondopeningen met extra animatie. De Smurfen zijn ook opnieuw van de partij en krijgen een grotere rol toebedeeld in de dagelijkse animatie.

Comments are closed.