Winnaars fotowedstrijd Fiets en Wandelbeurs 2015

Ellen van Drunen uit Ridderkerk is door de bezoekers van de 11e Fiets en Wandelbeurs in Amsterdam RAI uitgeroepen tot winnares van de jaarlijkse fotowedstrijd. Haar inzending ‘Aan de klets in Bolivia’ kreeg in het beursweekend van 31 januari en 1 februari de meeste stemmen.

Kinderen

Dit jaar stond de wedstrijd in het teken van ‘Kinderen’. Dat bleek een inspirerend thema, want de beursorganisatie ontving maar liefst 235 inzendingen. De bezoekers konden kiezen uit een selectie van de 15 beste fotomomenten en hun stembiljet deponeren in een koperen stembus.

 

ZIE OOK: Fiets & Wandelbeurs

 

Ellen van Drunen kan de hoofdprijs, de 1-persoons Enan-tent van Hilleberg ter waarde van € 669, voorlopig niet persoonlijk in ontvangst nemen, aangezien ze samen met echtgenoot Elmar een lange fietsreis maakt. Onder het motto ‘Cycling the Americas’ bevinden ze zich momenteel in Panama. Van Drunen is reis- en outdoorjournaliste/fotografe en publiceerde in magazines als Op Pad en Bike & Trekking.

 

 

Plezier rond de yurt

Dirk Huyghe uit het Belgische Gent legde met zijn ‘Plezier rond de yurt’ beslag op de tweede plaats en ontvangt een Cinq5-plug ter waarde van € 200, beschikbaar gesteld door Tout Terrain. Met deze plug kun je, in combinatie met een naafdynamo, apparaten als een smartphone opladen. De derde prijs, een paar Feelmax Kuuva 3 wandelschoenen ter waarde van € 159,90, ging naar Mario van de Luijtgaarden uit Leiden. Hij scoorde hoog met zijn ‘Magische ontmoeting’ tussen een rendier en een kind.

De Fiets en Wandelbeurs is de grootste beurs in Europa voor fietsers en wandelaars. Elk jaar trekt dit evenement ongeveer 20.000 bezoekers. Ook is er een Fiets en Wandelbeurs in Vlaanderen. De vierde editie van de Vlaamse beurs vindt 28 februari en 1 maart 2015 plaats in Antwerp Expo.

Comments are closed.