Nooit meer overnachten in een grauw snelweghotel

Vandaag brengt Logis de nieuwste editie van de Internationale Gids uit – al jaren een begrip onder reizigers. Het boekwerk biedt een overzicht van meer dan 2.400 leuke hotels en restaurants door geheel Europa en is aangevuld met wegen- en regiokaarten.

Logis-Crasborn

Internationale gids

Het is voor velen een bekend probleem: je bent op reis en zoekt onderweg naar een leuk hotelletje om te overnachten. Het liefst met een goed restaurant erbij. Maar zie dat maar eens voor elkaar te krijgen. Vooral in het hoogseizoen is het lastig om in dat ene idyllische dorpje in Frankrijk een hotel te vinden, dat niet allang is volgeboekt. Gelukkig biedt de Internationale Gids van Logis uitkomst.

 

ZIE OOK: Toeristische tips Frankrijk

 

Kwaliteitseisen

Het boekwerk is erg populair onder vakantiegangers die op de bonnefooi reizen. Alle 2.400 in de gids opgenomen hotels en restaurants voldoen namelijk aan de kwaliteitseisen van Logis. Nooit meer een lauwe hap in een wegrestaurant en nooit meer overnachten in een grauw snelweghotel.

 

 

Categorieën

Om het voor de lezer allemaal nóg overzichtelijker te maken, zijn de slaap- en eetgelegenheden ingedeeld in verschillende comfortcategorieën. Daarbij is een rangschikking gemaakt op basis van originele sfeer, persoonlijk ingerichte ruimten, hartelijke ontvangst, een keuken met regionale gerechten en gezelligheid.

logis-gids

Luxe

Verder is er onder de noemer Logis d’Exception aandacht voor de meer exclusieve hotels van Logis, waar onberispelijke kwaliteit vooropstaat. Naast de luxe is bij deze hotels natuurlijk ook de vertrouwde Logis-mentaliteit herkenbaar.

In de 2015-editie van de Internationale Gids zijn ook de nieuwste Nederlandse aanwinsten van de Logis-hotelketen opgenomen. Vorig jaar breidde Logis uit met Michelinster-houder De Bokkepruik in Hardenberg en het om zijn joie de vivre bekendstaande Gravin van Vorden in Vorden.

Pittoresk

Om reizigers te helpen de weg te vinden naar de pittoreske Logis-hotels en -restaurants, zijn in de Internationale Gids wegenkaarten opgenomen. Ook bevat het boekwerk regiokaarten om vakantiegangers een idee te geven van alle interessante activiteiten die in de omgeving te beleven zijn.

Kortom: de Internationale Gids is een ware must-have voor iedereen die weleens door Europa reist. Jouw eigen exemplaar haal je gratis op in een van de Logis-hotels en -restaurants, of in Frankrijk bij een van de vele Offices de Tourisme. Online bestellen kan ook via www.logishotels.nl – In dit geval brengt Logis 7,50 euro aan verzendkosten in rekening.

Comments are closed.