Succesvolle Fiets & Wandelbeurs 2015 voor Verkeersbureaus.info

Afgelopen weekend 31 januari en 1 februari stond Verkeersbureaus.info voor het eerst in haar bestaan op een beurs. De deelname aan de Fiets & Wandelbeurs is succesvol gebleken met honderden bezoekers bij de stand en vele inschrijvingen voor de nieuwsbrief van Fietsrondje.nl.

Patrick & Eva in de stand van Verkeersbureaus.info

Patrick & Eva in de stand van Verkeersbureaus.info

Voor journalisten en het publiek

Verkeersbureaus stond op de Fiets & Wandelbeurs om haar nieuwe samenwerking met journalisten te tonen aan toeristenbureaus en om het publiek kennis te laten maken met Fietsrondje.nl. Fietsrondje.nl is de 1e mini-website die is opgezet met journalist Bert Sitters. Daarbij zorgt Verkeersbureaus.info voor de techniek, email marketing en social media en verzorgt de journalist de content over zijn vakgebied. In februari worden meer journalisten aangesloten.

Inkomstenbron voor journalisten

Door deze samenwerking kunnen journalisten op een nieuwe manier geld verdienen met hun content en reisverhalen. De bedrijven die genoemd worden in de reisverhalen kunnen ook adverteren op de mini-website. Zonder dat dit het journalistiek niveau beïnvloedt kunnen journalisten nu geld verdienen aan advertenties bij hun content. Verkeersbureaus.info neemt daarbij het facturingsproces ook uit handen van de journalist.

 

 

Grote belangstelling voor Fietsrondje.nl

De vele bezoekers op de stand maakten 1 ding duidelijk. Reizigers hebben behoefte aan onafhankelijke en inspirerende reisverhalen. Er wordt nog steeds opgekeken tegen “de journalist” als een echte autoriteit op reisgebied. Vele honderden mensen schreven zich dan ook in voor de nieuwsbrief waardoor ze elke maand gratis een nieuw Fietsrondje van de maand ontvangen in hun mailbox. Onder alle inzendingen wordt een fietsvakantie door Drenthe verloot die door SNP Natuurreizen ter beschikking is gesteld.

Comments are closed.