Heropening hotel ‘The View’ in Oman

Onlangs is in Oman de unieke accommodatie ‘The View’ heropend onder toezicht van H.E. Maitha bint Saif Al-Mahrougi, Undersecretary van het Ministerie van Toerisme van het Sultanaat Oman.

hotel-the-view-oman-1

Luxe vakantiebestemming

‘The View’, geopend in 2010, is acht maanden geleden gesloten voor uitbreidingswerkzaamheden aan het accommodatiecomplex. Na de renovatie is ‘The View’ veranderd in een accommodatiecomplex van 12.000 vierkante meter dat een ecologische uitstraling heeft en ook de faciliteiten van een luxe vakantiebestemming biedt.

 

ZIE OOK: Ervaar de authentieke arabische ervaring in Oman

 

De 15 voormalige kamers zijn vervangen door 30 stijlvol ingerichte kamers, die voorzien in alle comfort en zorgen voor een ontspannen verblijf. Een kingsized bed, LCD TV en een losstaand bad zijn slechts enkele van de vele moderne faciliteiten. De renovatie heeft ertoe geleid dat er nu vanuit elke kamer een prachtig uitzicht is op de ruige hooglanden van Al Dakhiliya.

 

 

Geniet van de omgeving

‘The View’ heeft onder andere een temperatuur-gecontroleerd buitenzwembad, een ‘Sunset Lounge’ en een restaurant die internationale gerechten serveert. Ook zijn er mogelijkheden om in de buurt te mountainbiken en wandeltochten te maken in het Al Hajar gebergte in Oman.

Comments are closed.