Frankrijk prominent aanwezig op Fiets- en Wandelbeurs

Het Frans Bureau voor Toerisme staat op zaterdag 31 januari en zondag 1 februari met een groot aantal Franse exposanten op de Fiets- en Wandelbeurs in de RAI in Amsterdam. De aanwezige Franse exposanten, van regio’s tot fietsorganisaties, voorzien de bezoekers graag van het laatste nieuws en nieuwe trends op het gebied van fiets- en wandelvakanties in Frankrijk.
wandelen-frankrijk

 

ZIE OOK: 100 jaar Eerste Wereldoorlog trekt extra veel toeristen naar Frankrijk

 

Wandelen belangrijk nieuw thema in Frankrijk campagne

Fietsen speelt dit jaar een belangrijke rol in de campagne van het Frans Bureau voor Toerisme en Frankrijk zit op dit gebied niet stil. De laatste jaren zijn meerdere grote fietsroutes ontwikkeld, waaronder de Velodyssee, Via Rhôna, Tour de Manche en nieuw dit jaar de Velofrancette, een fietsroute die van Normandië naar de Atlantische kust loopt. Deze fietsroute van 630 km lang wordt deze zomer in gebruik genomen.

 

 

Wandelen is dit jaar een nieuw thema in de gevoerde campagne, en Frankrijk biedt ook op dit gebied tal van mogelijkheden. Van korte wandelroutes, tot de welbekende GR routes voor de doorgewinterde wandellaar.

Tour de Manche

De Tour de Manche heeft de 2e plaats bemachtigd bij de verkiezingen voor Fietsroute van het jaar 2015. Bert Sitters, jurylid :

Het was een nek aan nek race tussen de eerste en tweede plaats

De Tour de Manche is een 1200 km lange fietsroute rondom het Kanaal die zuidwestelijke Engelse fietspaden verbindt met de kust van Bretagne en de binnenlanden van Normandië in Frankrijk. Ontmoet de vertegenwoordigers van de Tour de Manche op de stand van het Frans Bureau voor Toerisme voor meer informatie over deze fantastische fietsroute!

Kom je langs?

De Fiets en Wandelbeurs is de grootste beurs in Europa voor fietsers en wandelaars. Elk jaar trekt dit evenement ongeveer 20.000 bezoekers. Op 31 januari en 1 februari 2015 vindt de beurs voor de 11e maal plaats in Amsterdam RAI. Verkeersbureaus.info is samen met Fietsrondje.nl te vinden op de Fiets & Wandelbeurs 2015. Tijdens de beurs kun je deelnemen aan een prijsvraag en een reis van SNP Natuurreizen winnen. Kom langs op onze stand B.50 in Hal 1!

Bestel je kaarten voor de Fiets & Wandelberurs 2015 nu met €1 korting per stuk.

fiets-wandelbeurs-2105-banner

Comments are closed.