Kras lanceert nieuwe mobiele website

Kras lanceert vandaag haar nieuwe mobiele website. Deze is nu live en te bezoeken met elke smartphone via Kras.nl. Hiermee speelt de allround reisaanbieder in op de groeiende behoefte van consumenten om zich met hun mobiele telefoon te oriënteren op een vakantie. Bijna 10% van de bezoekers bezoekt de website nu al via zijn of haar smartphone en dat percentage loopt snel op. Dit gegeven en een onderzoek naar de wensen van de doelgroep van Kras, waren aanleiding voor het bouwen van deze mobiele website.
kras-mobiele-site

Ultieme mobiele reisbeleving

“Toen we met het ontwerp startten, was voor ons één ding duidelijk: We wilden het in één keer echt goed doen. De mobiele site is dan ook niet zomaar een afgeleide van de gewone website, maar is speciaal ontworpen voor de ultieme mobiele reisbeleving. Om het de mobiele gebruiker zo makkelijk mogelijk te maken is gekozen voor een simpel maar optimaal design, dat alle relevante informatie weergeeft. De site is daardoor heel overzichtelijk geworden en je kunt de reizen direct online boeken, gewoon op je telefoon.”, aldus Arjan Kers, algemeen directeur Kras.

 

ZIE OOK: Bekijk de Kras website

 

 

Nieuwe functionaliteit

Met deze nieuwe functionaliteit zijn de meest recente aanbiedingen op elk moment te checken en de bekeken reizen worden bewaard, zodat je die op een later tijdstip nog eens kunt terugzien. Je kunt de reviews van medereizigers lezen of snel een medewerker van Kras bereiken. Of je nu op zoek bent naar een zonvakantie of liever naar de sneeuw wilt, inspiratie zoekt voor een rondreis, singlesreis of een stedentripje, met het handige menu vind je zo de juiste vakantie.

Comments are closed.