Hotelovernachting onder de open sterrenhemel

Voor gasten van Logis Hotels wordt het mogelijk om te overnachten in een stacaravan, boomhut of transparante bol in de natuur. De hotelketen voegt in de komende twee jaar namelijk nieuwe, bijzondere soorten accommodaties toe. Dat maakt De Fédération Internationale des Logis (FIL) bekend. De overkoepelende organisatie van Logis Hotels presenteerde onlangs haar strategische doelstellingen tot 2017 tijdens een algemene vergadering.

boomhut-overnachten

Diversiteit

Door nieuwe soorten accommodaties toe te voegen, speelt Logis Hotels in op de veranderende markt, waarbij consumenten steeds meer op zoek zijn naar diversiteit en beleving. Naast stacaravans, boomhutten en bollen in de natuur wil de hotelketen ook overnachtingen in villa’s, appartementen en bed-and-breakfasts gaan aanbieden.

 

ZIE OOK: Tips voor overnachten in Groot-Brittannië

 

Hoogwaardig verblijf

“Onze doelstelling is Logis in de komende jaren te ontwikkelen tot dé Europese maatstaf voor een persoonlijk en hoogwaardig verblijf”, aldus FIL-voorzitter Thierry Amirault, die tijdens de vergadering werd herkozen voor de volgende drie jaar. Logis Hotels gaat de nieuwe soorten verblijven toevoegen rond bestaande Logis-accommodaties.

logis-hotels

 

 

Reviewsysteem

Tijdens de algemene vergadering kondigde Logis Hotels ook een nieuw reviewsysteem aan, waarbij gasten kunnen aangeven hoezeer ze hun verblijf waarderen. Verder maakte de hotelketen bekend te werken aan een nieuwe website, die de vraag van de gast en het aanbod van de hotelier dichter bij elkaar brengt. Op de nieuwe website zullen tevens nieuwe diensten en aanbiedingen beschikbaar zijn.

Comments are closed.