Nieuwe start voor Veluwe marketing en promotie

Veluwse gemeenten hebben besloten de toeristische marketing en promotie uit te besteden aan VisitVeluwe. Het nieuw opgerichte VisitVeluwe is onderdeel van het Regionaal Bureau voor Toerisme Arnhem Nijmegen (RBT KAN), dat reeds meer dan tien jaar de toeristische marketing en promotie voor de regio Arnhem Nijmegen verzorgt.

Fietsen op de Veluwe met het hele gezin

Fietsen op de Veluwe met het hele gezin

Fans creëren voor de Veluwe

VisitVeluwe zal zich met name richten op het enthousiasmeren van (potentiële) bezoekers aan de Veluwe. Activiteiten in binnen- en buitenland bestaan o.a. uit persbewerking, bewerken van de reisindustrie, beurspresentaties en uiteraard het benutten van de vele online mogelijkheden voor de Veluwe. Tevens wordt gestart met het uitrollen van de social media strategie waarbij gebruik gemaakt gaat worden van de vele verhalen van de bezoekers op de Veluwe.
 
ZIE OOK: Ontdek de Veluwe
 
VisitVeluwe zal gebruik maken van het platform develuwe.nl. Bastiaan Overeem zal als Programma Manager met een Veluws team de activiteiten gaan uitrollen. De directie is in handen van Jurriaan de Mol.
 

 

Programma managers VisitVeluwe

Programma managers VisitVeluwe

Comments are closed.