MijnZuidAfrika.nl lanceert de Roadtrip game en geeft als hoofdprijs vliegtickets naar Zuid-Afrika weg

South African Tourism lanceert op MijnZuidAfrika.nl de Roadtrip game, waar spelers via deze game in een voertuig een digitale roadtrip door het prachtige land maken. Met het zo snel mogelijk beantwoorden van vragen verzamelen zij punten en dingen zij mee naar de hoofdprijs; maar liefst twee keer twee tickets naar Zuid-Afrika!

De Roadtrip game geeft de spelers niet alleen interessante feitjes over Zuid-Afrika, maar leidt ze ook naar de MijnZuidAfrika.nl Tripplanner. Hier kunnen zij zich laten inspireren voor hun reis door de mooie foto’s – van hidden gems tot prachtige steden bucketlist ervaringen van andere reizigers, handige tips & tricks en must-do’s. De hele trip kan worden samengesteld via deze planner en gedeeld worden met medereizigers of natuurlijk de jaloerse thuisblijvers.
 

 
Tijdens de roadtrip maakt de speler een reis in een virtueel voertuig naar keuze door Zuid-Afrika en in iedere plaats krijgt hij of zij een vraag over het land. Heeft de speler een vraag goed en ook snel beantwoord, dan verzamelt hij of zij punten. Na 5.000 of meer punten kan de score worden opgeslagen door in te loggen op Facebook, en maakt de speler automatisch kans op de hoofdprijs van twee tickets naar Zuid-Afrika. En deze prijs zal maar liefst twee keer worden uitgeloofd!

 

ZIE OOK: Onze special over Zuid-Afrika

 

Comments are closed.