Flevoland centraal in de campagne ‘Amsterdam Bezoeken, Holland Zien’

De komende maanden staat Flevoland met het thema New Land, centraal in de campagne ‘Amsterdam Bezoeken, Holland Zien’ van Amsterdam Marketing. Toerisme Flevoland is één van de Flevolandse partners in deze campagne. De eerste fysieke uiting is het verschijnen van de nieuwste editie van het A-Mag-mini-magazine, die volledig in het teken staat van Flevoland.

flevoland-nederland

Amsterdam Bezoeken, Holland Zien

Het doel van de deelname aan de campagne ‘Amsterdam Bezoeken, Holland Zien’ is de internationale toerist van Amsterdam te verleiden activiteiten te ondernemen in de provincie Flevoland. Het thema New Land staat symbool voor het ‘nieuwe land’ dat is ontstaan bij het realiseren van het grootste inpolderingsproject ter wereld, Flevoland.

 

ZIE OOK: Toeristische tips Nederland

 

De komende maanden worden verschillende Engelstalige on- en offline communicatiemiddelen van Amsterdam Marketing optimaal ingezet om het thema New Land onder de aandacht te brengen. Zo zijn er op de televisieschermen boven de bagage afhaalbanden op Schiphol en in de VVV Informatiekantoren van Amsterdam beelden van New Land te zien. Daarnaast wordt er in de maanden januari/februari en juni het A-Mag-mini-magazine New Land verspreid (oplage 50.000) als onderdeel van het populaire A-mag, het magazine dat internationale bezoekers van Amsterdam ontvangen in de verschillende verblijfsaccommodaties en VVV Informatiekantoren. Het magazine wordt ook meegegeven bij de aanschaf van de populaire ‘I Amsterdam City Card’ en in de Connexxion bussen van Schiphol naar Amsterdam.

 

 

Flevoland de achtertuin van Amsterdam

Toerisme Flevoland is blij met de deelname aan deze campagne van Amsterdam Marketing. Amsterdam Marketing is de citymarketingorganisatie van Metropool Amsterdam en eigenaar van het sterke merk ‘I Amsterdam’. Flevoland maakt graag gebruik van de aantrekkingskracht van dit merk om de internationale bezoeker te bereiken.

Naast Toerisme Flevoland participeren de gemeenten Lelystad en Almere, Provincie Flevoland, City Marketing Lelystad en Almere City Marketing als partner mee in deze campagne. Via deze samenwerking laten we aan de bezoekers van Amsterdam zien wat Flevoland allemaal te bieden heeft op een zeer geringe afstand van Amsterdam aldus Rinkje Tromp, marketingmanager Toerisme Flevoland. Voor de buitenlandse toeristen ligt Flevoland namelijk in de achtertuin van Amsterdam.

Voor de communicatie in de campagne gebruikt Toerisme Flevoland de website www.VisitFlevoland.nl/NewLand. Hier is ook het nieuwe A-Mag-mini-magazine te vinden.

Comments are closed.