SNP Natuurreizen stoomt door in groene koers

Nadat SNP Natuurreizen in 2013 als één van de eerste touroperators ter wereld het Travelife certificaat ontving, heeft de aanbieder van actieve vakanties in 2015 wederom het duurzaamheidscertificaat ontvangen.
Bed&Do in Provence van SNP

Internationaal duurzaamheidsbeleid

Het Travelife certificaat toont aan dat SNP voldoet aan de ruim 200 punten die betrekking hebben op internationaal duurzaamheidsbeleid en regels op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Daardoor mag SNP Natuurreizen zich de komende twee jaar wederom ‘TRAVELIFE CERTIFIED’ noemen: het hoogste, door de GSTC (Global Sustainable Tourism Council) erkende, niveau van duurzaamheid voor touroperators.
 
ZIE OOK:
 
Voor directeur Gert Nieuwboer is de prolongatie van het certificaat een beloning voor de jarenlange inspanning en koploperspositie op het gebied van duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

We zijn één van de duurzaamste touroperators van de Nederlandse reisbranche, maar willen die positie ook in de toekomst blijven vasthouden. We doen er dan ook alles aan om te blijven voldoen aan de strenge eisen van dat mooie Travelife certificaat aan onze muur. Dankzij de inspanningen van ons duurzaamheidsteam hebben we daar alle vertrouwen in.

 

 

SNP groen in de praktijk

Volgens de onafhankelijk auditor van Travelife is het een kracht van SNP dat de volledige bedrijfsvoering is afgestemd op duurzaamheid. In het rapport wijst hij onder andere op de aanpassingen in het kantoor van de actieve touroperator. Daarin wordt nu zelfstandig energie opgewekt door middel van zonnepanelen, is de isolatie verbeterd en wordt door het gebruik van lichtsensoren geen energie verspild.

Comments are closed.