British Airways Sale van start

Goed nieuws voor iedereen die als goed voornemen voor 2015 een verre reis in gedachte heeft, British Airways biedt de komende maand duizenden vluchten en vakanties met grote kortingen. Kom uit je comfort zone en geniet van een nieuw avontuur, bezoek nog een keer je favoriete reisbestemming of snuif de sfeer op in een hippe wereldstad op een ander continent.


Interessante kortingen

Naast een groot aantal zeer aantrekkelijke tarieven op vluchten naar wereldwijde bestemmingen, biedt British Airways tot en met 27 januari 2015 eveneens kortingen tot wel 20% op vakantiepakketten van vlucht & hotel of vlucht & autoverhuur via haar website BA Holidays. Zo zitten ondermeer een verblijf in het beroemde Ritz-Carlton hotel aan Central Park in New York en een vakantie in het prachtige Harrison’s Hotel South Beach in Miami in het aanbod. Heb jij altijd al een roadtrip langs de West Coast van de Verenigde Staten willen maken? Dan is dit het moment met korting op het Knotts Berry Farm Resort in Los Angeles, het Tropicana, Planet Hollywood, Flamingo in Las Vegas en het Whitcomb in San Francisco.

Ontrafel je liever de mysteries van het Verre Oosten? Verblijf dan met een korting tot wel 15% in het Riverside in Hongkong, the B Akasaka in Tokyo of het Copthorne Kings in Singapore. Val in deze prachtige steden van de ene verbazing in de andere door de ultieme combinatie van het Westen en Oosten. Van traditionele of juist supermoderne tempels tot waanzinnige natuur en prachtige stranden.

 

ZIE OOK: Tips voor een onvergetelijke reis naar Groot-Brittannië

 
Gedurende de actieperiode liggen er wereldwijd heel wat bestemmingen binnen handbereik. Bovendien kan je tijdens de actiemaand nog genieten van extra kortingen via de BAHolidays Flash Sales, die tijdelijk op de website zullen verschijnen.
 

 

Enthousiaste start

Katinka van Ekeren, Commercial Manager Nederland bij British Airways is enthousiast:

Traditiegetrouw bieden we onze reizigers in de periode na Nieuwjaar de wereld aan tegen extra voordelige tarieven. Naast World Traveller (Economy Class) aanbiedingen, gelden tijdens de Sale ook zeer aantrekkelijke tarieven in World Traveller Plus (Premier Economy) en Club World (Business Class). Voor een kleine toeslag geniet je van extra service en start je die welverdiende vakantie echt helemaal ontspannen.

Reizigers kunnen van deze deals en andere promoties profiteren door naar ba.com te gaan. Vluchten met British Airways staan synoniem voor genereuze bagagelimieten, gratis online check-in en stoelkeuze 24u op voorhand en gratis drankjes en versnaperingen aan boord.

Comments are closed.