Mannenshopgids Hanzesteden genomineerd voor Vakantiebeurs Award

De Mannenshopgids van Hanzesteden Marketing is genomineerd voor de Vakantiebeurs Award in de categorie Steden & Cultuur. De Awards worden uitgereikt aan organisaties binnen de reisbranche
die zijn genomineerd op basis van originaliteit en innovativiteit en de mate waarin wordt ingespeeld op vakantietrends.
hanzesteden

Het publiek bepaalt

Het publiek bepaalt wie deze felbegeerde awards winnen. De winnaars van zes categorieën worden bekendgemaakt tijdens het Vakantiebeursfeest op de eerste vakdag op 13 januari 2015 in de Jaarbeurs in Utrecht. Een dag later wordt de Telegraaf Publieksprijs uitgereikt aan de totaalwinnaar van alle zes categorieën. Meer over de Vakantiebeurs Awards en de genomineerden vindt u op vakantiebeurs.nl.
 
ZIE OOK: Bestel vakantiebeurs kaarten met korting
 
De Mannenshopgids is begin dit jaar gelanceerd. Doel van de gids is om meer (mannelijke) bezoekers naar de zeven Hanzesteden aan de IJssel te trekken. Alle goede mannenshops in de Hanzesteden Deventer, Kampen, Zwolle, Zutphen, Doesburg, Hattem en Hasselt zijn gebundeld in deze handige shopgids. Waar eet u de perfecte hamburger en drinkt u een goed getapt speciaalbiertje? Waar kan de baard worden getrimd? Waar is die loose of straight fit spijkerbroek verkrijgbaar en de nieuwste Apple gadgets? Kijk voor meer informatie op www.mannenshopgids.nl en bestel de gratis gids. Download ook de gratis App van Hanzesteden.


Vakantiebeurs 2015 Image Banner 250 x 250

 

 
hanzesteden-mannenshopgids

Comments are closed.