Top 10 Wellnessresorts 2014

De Nederlandse wellnessresorts krijgen dit jaar een flink hogere waardering dan vorig jaar. Over het algemeen stijgen de cijfers die bezoekers geven op Zoover.

thermen-Bussloo-sauna

Thermen Bussloo

Dit is het tweede jaar dat Thermen Bussloo door het Nederlandse publiek wordt uitgeroepen tot beste wellness resort. Bezoekers zijn op Zoover dan ook onverminderd positief. Anja schrijft bijvoorbeeld: “Al jaren een saunaganger, maar zo’n Fantastische locatie heb ik nog nooit meegemaakt!! Chapeau!!”. Een andere bezoekers schrijft: “Echt de beste , leukste, fijnste, sfeervolste sauna die er is. Het personeel is top. eten is top. hygiëne is top . alles is top”.

zoover-onderzoek-welness-nederland-2014

 

ZIE OOK: Toeristische tips Nederland

 

Thermen Bussloo komt over afgelopen jaar als beste uit de bus en verdienen daarmee de Zoover Award 2014 voor beste wellness resort van Nederland. Met een 8,6 hebben ook zij hun kwaliteitsscore afgelopen jaar weten te verbeteren.
 

 

Top 10 Nederland

In de top 10 vinden we de populairste resorts van Nederland. Wat verder opvalt is dat de Zwaluwhoeve een enorme kwaliteitsslag aan het maken is. Over afgelopen jaar scoort het bedrijf in Hierden een 7,4 terwijl het gemiddelde cijfer tot vorig jaar nog een 4,2 was.

Comments are closed.