Aruba verwacht miljoenste verblijftoerist

Het ‘One Happy Island’ is in afwachting van haar miljoenste verblijftoerist die naar verwachting deze week, tussen 15 en 19 december, zal aankomen op luchthaven Reina Beatrix. Dit werd bekend gemaakt door de minister van Toerisme Otmar Oduber en ATA directeur Ronella Tjin Asjoe-Croes.

aruba-miljoen-toeristen

Grens van 1,7 miljoen

In vergelijking met vorig jaar zijn er dit jaar meer toeristen naar het eiland gekomen, met de 700.000 cruisetoeristen ziet het ernaar uit dat dit jaar voor het eerst de grens van 1,7 miljoen toeristen gepasseerd zal worden. Het klimaat op het eiland trekt veel toeristen, maar Aruba is veelzijdiger dan de meeste toeristen weten.

 

ZIE OOK: Het laatste nieuws over Aruba

 

Naast zon, zee en strand zijn er op Aruba genoeg mogelijkheden voor de nodige actie en avontuur. De beste plek om oog in oog met het bijzondere en ongerepte landschap te staan is het grote nationale park Arikok waar gewandeld en gefietst kan worden.
 

 

Zwemmen en snorkelen

Aan de ruige kustlijn van het park ligt een bijzondere rotsformatie waar je omgeven door klotsende golven, kan zwemmen en snorkelen. Met het hele jaar zonzekerheid, een schat aan culturele bezienswaardigheden en een uiterst vriendelijke en gastvrije bevolking is Aruba niet voor niets een echt ‘One Happy Island’. Kortom, op Aruba kun je op veel verschillende manieren genieten van een veelzijdige en ontspannen vakantie. Kijk voor meer informatie op www.aruba.com.

Comments are closed.