Travel Counsellors aanwezig bij de Masters of LXRY

Travel Counsellors staat voor het tweede jaar op rij op de Masters of LXRY. Samen met de organisatie lanceert Travel Counsellors het Travel Square. Travel Square is één van de meest exclusieve concepten van Masters of LXRY.

Travel Counsellors heeft een ruime stand (nr. 241), die speciaal ingericht is door Prades.
Bezoekers kunnen kennis maken met Travel Counsellors, de unieke en persoonlijke service ervaren en inspiratie opdoen voor de aankomende vakantie. Op de vrijdagavond zal er door Travel Counsellors de Ambassadors Night georganiseerd worden waarbij ambassadeurs van verschillende landen aanwezig zullen zijn.
 

 
Travel Counsellors zal op het Travel Square omringd worden door een aantal toonaangevende partners, waaronder; Etihad Airways, Aruba Tourism, Cruise Travel, Largo Villa’s, Sportstadion, Hapag Lloyd Kreuzfahrten GmbH, MD Travel Marocco, Barceló Hotels & Resort , Tourism Baden- Wurttemberg, Spaans verkeersbureau en verkeersbureau Oman. Masters of LXRY vindt plaats van 11 tot en met 15 december 2014 in de Amsterdam RAI.
 
ZIE OOK: Heb je een passie voor reizen?
 

General Manager van Travel Counsellors, Fred van Eijk:

Ik ben trots op deze mooie samenwerking met een aantal trouwe partners. Gezamenlijk hopen wij veel nieuwe klanten, gasten en passagiers te kunnen inspireren voor hun volgende reizen.

Comments are closed.