Traditionele “Neujoarsroetsch” in Bergdorpje Vijlen

Het nieuwe jaar wordt traditiegetrouw weer ingeluid met de nieuwjaarsduik in het Vijlense “bergmeer”. Ook deze editie wordt meegenomen op de lijst van officiële Unox nieuwjaarsduiken in Nederland.

Met meer dan honderd deelnemers was vorig jaar het Vijlense waterspektakel druk bezocht. Ook de komende nieuwjaarsdag worden er weer veel mensen verwacht. Het evenement begint ’s middags exact om 14.00 uur en wordt gehouden op het terrein naast de parkeerplaats van de Koelmarkt.
 

 
vijlen

Gratis meedoen

Voor iedere nieuwjaarsduiker is er ook dit jaar weer de Unox-muts en de heerlijke erwtensoep. Meedoen is gratis. Om het de deelnemers zo comfortabel mogelijk maken, kan er in Taverne & IJscafe Oud Vijlen worden omgekleed. Ook voor de toeschouwers is het ontzettend leuk om mee te maken. Zij kunnen aanmoedigen om zo de duikers een hart onder de riem te steken.
 
ZIE OOK: Vijlen, het bergdorpje van Nederland
 
Vanaf 15.00 uur is er een gezellig samenzijn met entertainer Guido Staps in de taverne. Ook hier is de entree gratis! Iedereen is welkom op 1 januari. Inschrijven is vanaf 11 uur bij Taverne-IJscafé Oud Vijlen.

Comments are closed.