Kerstmarkt Dordrecht met 250.000 bezoekers groot succes

Ondanks de afgelasting van vrijdag is de Kerstmarkt in het historisch centrum van Dordrecht toch een groot succes geworden. Door de slechte weersomstandigheden op vrijdag werd de stad een dag later dan gepland omgetoverd tot de grootste en meest sfeervolle kerstmarkt van Nederland.

kerstmarkt-dordrecht

Honderden kramen

De binnenstad en de idyllische binnenhavens vormden het decor voor de honderden kramen en pagodetenten waar bezoekers op zoek gingen naar de leukste artikelen voor de Kerst. De stad was ondergedompeld in kerstsferen met de vele aanwezige kerstversieringen en het publiek kon op bijna iedere straathoek genieten van vrolijke kerstmuziek en heerlijke winterse versnaperingen.
 
ZIE OOK: Kerstmarkt Dordrecht afgelast
 

Nieuw dit jaar was het kersttheater in de Grotekerkstuin. Een waar succes met veel drukbezochte voorstellingen. De knusse lifestylemarkt, Pluk de Markt, trok ook voor het tweede jaar op rij veel bezoekers. De route, met een groot kerstaanbod op de kramen en uitgebreid activiteitenprogramma, langs het prachtige decor van de historische binnenstad en havens maakte een bezoek aan de Kerstmarkt tot een unieke ervaring.
 

 
Op de twee dagen dat de Kerstmarkt Dordrecht dit jaar duurde was er een gezellige drukte en wisten naar schatting 250.000 mensen de weg naar de Kerstmarkt te vinden. Bezoekers deelden vol enthousiasme hun Kerstmarkt moment op social media, wat gelijk zichtbaar was op een scherm langs de route. Het laatste nieuws omtrent de Kerstmarkt werd ook via de social media kanalen gedeeld.

Comments are closed.