Maak van deze kerst jouw eigen kerstfilm

Stel je eens voor: je maakt samen met je partner een heerlijke, ontspannen wandeling door het bos, terwijl een team van professionele koks van Logis jullie kerstdiner voorbereidt.
logis-hotels

Geen zorgen aan je hoofd, enkel genieten van het rustgevende geluid van de knisperende sneeuw, de tsjirpende vogels en het uitzicht op de flikkerende sterren. Nee, dit is niet het begin van een kerstfilm à la Love Actually waar je elk jaar vol afgunst naar kijkt. Dit jaar is dit jouw romantische decor, waar jij en jouw partner je met blozende wangen op verheugen. Logis Hotels biedt namelijk in al zijn vijftien hotels in Nederland overnachtingen waarmee jouw kerstwens uitkomt.

Natuurrijke omgeving

Elke kerstbeleving bij Logis Hotels start bij een natuurrijke omgeving met kerstevenementen in en rond het hotel. Zo is er bij Het Witte Paard in Etten-Leur vanaf 13 december een kerstmarkt en schaatsbaan, en biedt het restaurant een speciale kerstproeverij aan gerechtjes. Bij Logis Hotel Epping in IJsselstein (vlak bij Utrecht) geniet je van een sfeervolle boot-, fiets- of wandeltocht, het sfeervolle historische centrum van Utrecht én een smakelijk kerstdiner van maar liefst tien (!) gangen.
 
ZIE OOK: Voordelige hotels vinden met deze tip
 
Ervaar je het kerstverhaal graag eens van heel dichtbij? Overnacht dan in Herberg De Klomp in Vilsteren en maak onder begeleiding een boswandeling door het Vechtdal. Daar spelen acteurs het kerstverhaal na, inclusief échte dieren en kerststal. En voor diegenen die liever vanuit een warme stoel van de natuur genieten, biedt het kleinschalig hotel-restaurant De Tuinkamer in Ruurlo de ideale setting. Daar dineer je namelijk in de tuinkamer, die je het gevoel geeft dat je je in de sfeervolle tuin begeeft.
 

 

Meer dan 2600 hotels in Europa

Logis International heeft ruim 2.600 hotels, waarvan het merendeel in het land waar het samenwerkingsverband is opgericht: Frankrijk. Logis beschikt ook over hotels in Duitsland, Andorra, België, Spanje, Italië en Portugal. De achttien Logis-hotels in Nederland hanteren allemaal dezelfde vier basisprincipes: een persoonlijke en hartelijke ontvangst, een comfortabele en goed verzorgde accommodatie, een uitstekende keuken op basis van streekproducten, en een uitnodiging om de streek te verkennen. Logis kwalificeert zijn hotels met maximaal drie schoorstenen voor de accommodatie en maximaal drie stoofpotten voor de keuken.

Comments are closed.