Magische Winterweken in Attractiepark Toverland


Ook in de kerstvakantie pakt Attractiepark Toverland weer flink uit. Twee weken lang kunnen bezoekers genieten van een prachtig winterlandschap met versierde pleinen en duizenden lichtjes. De winterse sfeer bereikt zijn piek tijdens drie magische winteravonden. De tirolerband, het gospelkoor, de Laserman show en de vele winterse lekkernijen zorgen voor een onvergetelijke avond uit voor het hele gezin.

toverland-magische-winterweken-nederland

Magische Winterweken

Van 20 december t/m 4 januari organiseert Attractiepark Toverland de Magische Winterweken in Nederland. Op het Winterplein in de Magic Forest vind je het atelier van Archibaldus, de toverstafmaker. Elke dag helpt hij de bezoekers ontdekken welke toverstaf het beste bij ze past. Op het plein kun je ook genieten van warme chocolademelk met slagroom, erwtensoep, warme wafels en andere lekkernijen. De spectaculaire Laserman show, die dagelijks om 17.00 uur te zien is, is de ideale afsluiter van een winters dagje Toverland.

 

ZIE OOK: Leukste tips voor de kerstvakantie in eigen land

 

Nieuw tijdens de kerstvakantie
Nieuw dit jaar is het Magische Winterhuis. In dit huis worden je winterse toverkrachten op de proef gesteld. Kun jij de ijsprinses laten ontwaken of de Kerstman laten zingen? Echte tovenaars kunnen het zelfs laten sneeuwen. Tijdens de Magische Winterweken zijn naast het Land van Toos ook de attracties in de Magic Forest en het Troy-gebied geopend. De Magische Vallei is gesloten.
 

 

Magische Winteravonden


Op 28, 29 en 30 december is Toverland geopend tot 22.00 uur. In het Land van Toos word je warm ontvangen door gospel gezang. En met oude ambachten, zoals houtsnijden, glasblazen en kaarsen maken, kom je in de Magic Forest met zijn vrolijke Tirolerband helemaal in de wintersportsfeer. Kijk voor het complete programma tijdens de kerstvakantie, openingstijden en tickets op www.toverland.nl/kerstvakantie.

Comments are closed.