Lastminute-inspiratie voor de feestdagen

Met Sinterklaas achter de rug maken we ons op voor Kerst en Oud & Niew. Heb jij nog geen speciale plannen voor de gezelligste dagen van het jaar? En wil je er nog even lekker tussenuit, maar heb je de juiste bestemming nog niet gevonden? TravelBird denkt met je mee!
logo-travelbird

We selecteerde de top 5 leukste reisideeën voor tijdens en rond de mooiste tijd van het jaar. Van een bezoek aan een gezellige kerstmarkt in Duitsland en leuke uitstapjes met de kids, tot een romantische getaway naar een van Europa’s mooiste steden; er is voor ieder wat wils! Maak er een bruisende decembermaand van samen met je geliefden. TravelBird biedt je een zeer gevarieerd en leuk aanbod, en dat allemaal tegen de scherpste kortingen!

1. Kerstshoppen

Voor iedereen die nog niet is toegekomen aan de nodige kerstinkopen: het is nog niet te laat! Dompel je tijdens een bezoek aan een van de gezellige kerstmarkten in Europa volledig onder in kerstsfeer. Onder het genot van een warm glas glühwein slenter je op je gemak langs de vele versierde kraampjes en koop je lastminute de mooiste cadeaus voor onder de boom. Een dagje ertussenuit, of liever een heel weekend in luxe genieten van het kerstgevoel? Het kan allemaal!
 
ZIE OOK: Meer Travelbird nieuws
 

2. Lekker weg met de familie

De kerstvakantie staat alweer bijna voor de deur en dat betekent tijd voor het gezin. Maak optimaal gebruik van de gezelligste periode van het jaar en geniet van bijzondere uitstapjes samen met de kids! Gezellig naar een vakantiepark, of zwemmen en schaatsen in een speelparadijs voor een klein prijsje? Je zult gegarandeerd een geweldige tijd beleven!

3. Romantische getaway

Wat is nu een beter moment om je geliefde te verrassen dan tijdens de feestdagen? Boek een reisje naar een van Europa’s mooiste steden en beleef samen een romantische trip. Of je nu kiest voor een bezoek aan de lichtstad Parijs, het hippe Berlijn of liever slentert door het historische centrum van Brugge, met z’n tweeën is elke bestemming een feest! Je verblijft in de mooiste hotels tegen de beste prijzen.
 

 

4. Ontspannen de kerstdagen in

Uren zwoegen in de keuken voor het kerstdiner, de gehele familie over de vloer, kerstbomen die versierd moeten worden… Soms kan de aanloop naar kerst best stressvol zijn. Een beetje rust en ontspanning rond deze dagen kan iedereen wel gebruiken. En waarom dan niet gelijk in een mooi en luxueus wellnessoord? Verwen jezelf met een middagje sauna of een heerlijke massage en je gaat vol energie de feestdagen in.

5. Keep up the Christmas spirit

Zijn jouw feestdagen al helemaal volgepland en heb je dus helaas geen tijd meer voor een lastminute weekendje weg of een uitstapje? Je kunt natuurlijk altijd iets moois geven. Bijvoorbeeld een memorabele herinnering die onder de boom past én later ook nog goed van pas komt… Verwen je geliefden met een mooi reiscadeau en trek er samen op een voor jullie gewenst moment tussenuit!

Comments are closed.