Ischgl heeft beste Après-ski

Het Oostenrijkse Ischgl voert dit jaar opnieuw de lijst van beste après-ski bestemmingen aan van Zoover. De vakantiesite komt ieder jaar met de lijst en moet concluderen dat Ischgl van geen wijken weet.
wintersport-ischgl

Voor het vierde jaar staat de plaats in Tirol op de eerste plaats. Het gemiddelde après -skicijfer is sinds afgelopen jaar zelfs nog iets hoger geworden en komt uit op een 9,3. Ook op sfeer en skigebied voor gevorderden gooit Ischgl hoge ogen. Beginners zijn beter af in andere plaatsen.

Verheugd

Gerdri ten Dolle van Ischgl is verheugd over de uitverkiezing: ‘Wij zijn blij met deze vierde onderscheiding op rij voor Ischgl. Ischgl heeft een enorme variatie in après-ski mogelijkheden, dat spreekt duidelijk aan.’
 
ZIE OOK: James Blunt opent wintersportseizoen Ischgl voor 17.000 fans
 
Je moet er natuurlijk wel van houden maar als dat zo is ben je volgens de beoordelingen in het goede dorp beland. Bezoekers omschrijven het dorp als “echt feestdorp met overal gezelligheid en toptenten”. De Belgische Lieve schrijf op Zoover:

Ischgl staat vooral bekend om zijn bangelijke (fantastische red.) après-ski gebeuren en dit is echt gebleken. We hebben hier een supervakantie gehad!

 

 

Top 10 beste Après-ski

Met een 9,3 staat Ischgl ook dit jaar weer aan de top van de Après-skilijst. Ook de andere plaatsen in de top 10 liggen in Oostenrijk. Op nummer twee vinden we Gerlos met een 8,8 en de derde plaats wordt bezet door Mayrhofen.

Ischgl Tirol 9,3
Gerlos Tirol 8,8
Mayrhofen Tirol 8,7
Sankt Anton Tirol 8,6
Saalbach/Hinterglemm Salzburg 8,6
Kirchberg Tirol 8,5
Sölden Tirol 8,5
Flachau Salzburg 8,4
Fiss Tirol 8,3
Serfaus, Tirol 8,3

Comments are closed.