Waar maak je de leukste #kerstmarktselfie?

In september lieten het Verkeersbureau van Duitsland je al delen in de kerstvoorpret, maar nu is het eindelijk zo ver: dit weekend gaan de Duitse kerstmarkten open!

kerstmarkt-duitsland

Glühwein, warmte en gezelligheid

Naast glühwein, warmte en gezelligheid betekent dit een grote boost voor het toerisme. Kijk alleen al naar het aantal Nederlanders dat de markten bezoekt: in december 2013 telde Duitsland bijna 635.000 Nederlandse overnachtingen, ruim 1,5 keer meer dan in de overige wintermaanden. Ook de ruim 6.000 Twitter-volgers en bijna 40.000 Facebook- fans zijn gek op kerst en daarom hebben ze de meest fotogenieke kerstmarkten op een rijtje gezet.
 

 
Want laten we eerlijk zijn: anno 2014 is een trip pas een succes als je vrienden je foto’s liken. Voor nog meer kerstmarkten kun je google naar de speciale kerstmarktensite. Geniet van ‘die schönste Jahreszeit’ en succes met de #kerstmarktselfies!
 
ZIE OOK: Ontdek alle kerstmarken in Europa
 

Comments are closed.