Kerst op Het Loo, gedekte tafels en een ijsbaan!

Vanaf 13 december staat Paleis Het Loo drie weken lang in het teken van Winterpaleis Het Loo met sfeervol gedekte tafels, traditioneel opgetuigde kerstbomen, handgemaakte groenversiering en een ijsbaan. Op zaterdag 27 en zondag 28 december is er een speciale avondopenstelling tot 21.00 uur.

Eetzaal Paleis het Loo

Eetzaal Paleis het Loo

Galadiner

Hoogtepunt is de gedekte tafel van het door Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima aangeboden galadiner ter gelegenheid van het officiële bezoek van Prins Albert van Monaco aan Nederland afgelopen zomer.
 
ZIE OOK: Schaatsen op het Loo
 
De presentatie À la carte aan het hof geeft een uniek overzicht van 200 jaar koninklijke menukaarten. Daarnaast is de verlengde expositie Grace Kelly, prinses en stijlicoon te zien. Op het Stallenplein kan geschaatst worden op een echte ijsbaan en voor kinderen zijn er extra activiteiten. Schaatsen kunnen, zolang beschikbaar, gratis worden geleend. De baan is niet geschikt voor noren. De restaurants bieden deze dagen een toepasselijke winterse menukaart. Op een aantal dagen worden er kleine muzikale optredens verzorgd. Paleis Het Loo wordt gesteund door de BankGiro Loterij.
 

 

diner-koning-willem-alexander-paleis_-het-loo

Comments are closed.