Gordon Ramsay opent Fish & Chips restaurant in Las Vegas

Gordon Ramsay opent, in de lente van 2015, zijn nieuwste restaurant de ‘Gordon Ramsay Fish & Chips’ in The LINQ, het nieuwe entertainmentgebied aan de beroemde Las Vegas Strip. Het vierde restaurant van Ramsay, dat een takeaway-stijl hanteert, serveert naast Fish & Chips traditionele Britse gerechten.

gordon-ramsay-las-vegas-restaurant

Superieure gerechten

De beroemde chef-kok Gordon Ramsay staat zowel bekend om zijn superieure gerechten als om zijn televisieshows, waaronder “Hell’s Kitchen”, “Kitchen Nightmares” en “MasterChef”. Hij heeft al eerder drie restaurants geopend in Las Vegas, die allen succesvol zijn. Ramsay is erg enthousiast zijn fans de mogelijkheid te geven om traditionele gerechten te laten proeven in zijn vierde restaurant in Las Vegas.

Mijn Fish & Chips is perfect voor The LINQ. Las Vegas voelt als een tweede thuis en ik verheug me erop om juist hier nog een onderneming te openen.

Aldus Ramsay.

 

ZIE OOK: Toeristische tips voor je bezoek aan Las Vegas

 

Het concept ‘Gordon Ramsay Fish & Chips’ is gelegen naast ’s werelds hoogste reuzenrad de High Roller. Gasten kunnen de koks, die de gerechten voorbereiden, live in actie zien. Naast Ramsay’s Fish & Chips, worden er ook andere gerechten geserveerd, waaronder worstjes met puree, kip en vissensoep.

gordon-ramsay-fish-chips-buitenkant
 

 

Beste activiteit in Las Vegas

The LINQ is door Condé Nast Traveler benoemd tot “beste activiteit tijdens een weekendje weg in Las Vegas”. The LINQ bevat meer dan 30 unieke winkel- ,eet- en uitgaansgelegenheden en faciliteert speciale evenementen en festivals.

“We verheugen ons erop Gordon Ramsay Fish & Chips te mogen verwelkomen bij de overige restaurants, winkels en uitgaansgelegenheden in The LINQ”, aldus Jon Gray, General Manager van The LINQ.

Comments are closed.