Deelname Grieks verkeersbureau aan MICE & Business Travel Event

Het Grieks verkeersbureau kondigt aan voor de eerste keer deel te nemen aan de MICE & Business Travel Event dat plaats zal vinden in de Amsterdam ArenA op 11 december 2014.

griekenland-mice-toerisme

MICE is belangrijk segment

Met een groeipercentage van 5-7% per jaar ontwikkelt het MICE-toerisme zich tot een van de belangrijkste segmenten van de toeristische sector in Griekenland en versterkt daarmee haar positie op de international conference markt.

 

ZIE OOK: Ontdek de geheime plekjes in Griekenland

 

Griekenland zelf biedt een scala van mogelijkheden op het vlak van conference toerisme. Daarvoor werkt het Grieks verkeersbureau werkt nauw samen met de meest prominente conference organisaties van het land.

 

 

Unieke mogelijkheden voor zakelijk toerisme

Het Grieks Verkeersbureau will de unieke mogelijkheden van Griekenland promoten in het organiseren van conferenties in combinatie met ontspanning in een bijzondere omgeving.

  • Het rijke en veelzijdige historisch-cultureel erfgoed is een van de vele uitnemende kenmerken van Griekenland.
  • De talrijke culturele manifestaties, en de bijzondere natuurlijke omgeving, dragen in belangrijke mate bij aan Griekenland als perfecte conference bestemming.
  • De goede prijs/kwaliteit verhoudingen, de vriendelijke bevolking, de conferentie faciliteiten zijn zeer aantrekkelijke factoren voor de potentiële bezoekers.

Athene

Athene is een van de meest bijzondere bestemmingen waar al de bovengenoemde factoren tot hun best uitkomen. De hoofdstad en het financieel centrum van Griekenland. Bruisend en levendig, met vele bezienswaardigheden en shopping mogelijkheden, waar de potentiële bezoeker zijn hart kan ophalen.


Thessaloniki

Thessaloniki, de tweede stad van Griekenland, beschikt soortgelijke aantrekkelijke kenmerken, toegevoegde waarden om de stad als een conferentie bestemming uit te kiezen.

Griekse eilanden

Naast de grootste Griekse steden, op toeristen eilanden zoals Kreta en Rhodos, zijn er ook grote hotels te vinden volledig uitgerust met alle faciliteiten om een evenement van ieder schaal tot een succes te maken. Natuurlijke schoonheid, prachtige stranden, unieke architectuur en een mild klimaat zetten de toon in elk jaargetijde, of het nu gaat om een vakantie, bedrijfsseminar of vakcongres.

De zon schijnt meer dan 300 dagen per jaar, wat perfecte weersomstandigheden waarborgt, het openbaar vervoer is prima geregeld en de lijst van bezienswaardigheden is onuitputtelijk. Voor meer informatie: zie www.athensconventionbureau.gr of www.tcvb.gr.

Comments are closed.