“Kinderen” thema fotowedstrijd Fiets en Wandelbeurs

De jaarlijkse fotowedstrijd van de Fiets en Wandelbeurs staat dit keer helemaal in het teken van ‘Kinderen’. Tot 3 januari 2015 is het mogelijk beelden te uploaden die dit onderwerp treffend in beeld brengen.
fiets-wandel-beurs-2015-amsterdam-fotowedstrijd

Intrigerende fotomomenten

Kinderen die juichend meerennen, het mooie moment met de eigen kids tijdens een tocht of portretten van verwonderde meisjes of jongens langs de kant van de weg. Ze leveren intrigerende fotomomenten op die het waard zijn te delen met duizenden fiets- en wandelliefhebbers.
 
ZIE OOK: Ontdek meer Fiets & Wandelbeurs nieuws
 

Publiek kiest winnaars

Tijdens de komende Fiets en Wandelbeurs in Amsterdam RAI, op 31 januari en 1 februari 2015, zijn de 15 beste inzendingen te bewonderen. De bezoekers stemmen op hun favoriete foto’s en bepalen zo de eindwinaars.

Mooie prijzen

Natuurlijk kunnen deze, afgezien van de eer, rekenen op aantrekkelijke prijzen. Voorbeelden zijn een verrekijker van Bynolyt ter waarde van € 109,00 en ‘barefoot schoenen’ van Feelmax, ter waarde van € 159,90. Voor meer informatie: kijk op www.fietsenwandelbeurs.nl. Deelnemers kunnen maximaal 5 foto’s uploaden.
 

 

Kom je langs?

De Fiets en Wandelbeurs is de grootste beurs in Europa voor fietsers en wandelaars. Elk jaar trekt dit evenement ongeveer 20.000 bezoekers. Op 31 januari en 1 februari 2015 vindt de beurs voor de 11e maal plaats in Amsterdam RAI. Verkeersbureaus.info is samen met Fietsrondje.nl te vinden op de Fiets & Wandelbeurs 2015. Tijdens de beurs kun je deelnemen aan een prijsvraag en een reis van SNP Natuurreizen winnen. Kom langs op onze stand B.50 in Hal 1!

Bestel je kaarten voor de Fiets & Wandelberurs 2015 nu met €1 korting per stuk.

fiets-wandelbeurs-2105-banner

Comments are closed.