Mindful overwinteren bij Portugees 5* resort Martinhal

Het Portugese 5* Martinhal Beach Resort & Hotel biedt de ultieme plek voor een yoga-retreat-vakantie. Met haar ligging aan de zonnige, ongerepte en rustige kust van de Algarve, midden in het natuurpark Costa Vicentina, zorgt het ruim opgezette resort voor een behoorlijke portie ontspanning voor lichaam en geest. Bij Martinhal vind je komende winter je innerlijke rust en ga je mentaal én fysiek sterk het nieuwe jaar tegemoet tijdens de door internationale yoga professionals begeleide Yoga Weeks.

Yoga op het strand in Portugal

Yoga op het strand in Portugal

November-januari: inspannen en ontspannen bij Martinhal’s Yoga Weeks

In de maanden november en januari vinden in 5* Martinhal Beach Resort & Hotel vier speciale yogaweken plaats die geschikt zijn voor zowel beginnende als ervaren yogi’s en voor zowel individuen als stelletjes en families met kinderen. Dankzij Martinhal’s ongeëvenaarde kinderfaciliteiten kun je als ouder ongestoord de lessen van de yoga professionals volgen terwijl je kinderen zich uitleven in de kinderclub.

 

ZIE OOK: Bezienswaardigheden in Portugal

 
Van 16-23 november 2014 en van 18-25 januari ga je het innerlijke en lichamelijke avontuur aan tijdens de Akhanda Yoga Weeks, begeleid door de Britse yogalerares Ali Gunning. Van 23-30 november en van 25 januari–1 februari herontdek je je oerkracht en kom je mentaal volledig tot rust tijdens de Kundalini Yoga Weeks onder leiding van de Duitse yoga experts Andrea Schipper en André Danke.

Yoga in de Algarve, Portugal

Yoga in de Algarve, Portugal

 

 

Het einde van de wereld

Behalve gedurende de yogalessen vind je in het vijfsterrenresort aan ‘het einde van de wereld’ de nodige ontspanning in de Finisterra Spa, binnen- en buitenzwembaden en luxe restaurants met gastronomisch hoogstaande gerechten en wijnen in Portugal. Op basis van 7 nachten in een tweepersoons Beach Room inclusief ontbijt, 1 maaltijd per dag (driegangenlunch of -diner), 1 uur tennishuur per dag en vrij gebruik van kinderclub & crèche, jacuzzi, stoombad, sauna en zwembaden, betaal je voor de Yoga Weeks €125,- per volwassene per nacht.

Comments are closed.