Travel Counsellors ontvangt World Travel Leaders Award

Travel Counsellors voorzitter en oprichter David Speakman ontving tijdens de jaarlijkse World Travel Market (WTM) de World Travel Leaders Award voor technologie.
travelcounsellor-campagne
Hij krijgt met deze prijs erkenning voor de manier waarop het bedrijf technologie ontwikkeld heeft, waarmee de reisadviseurs vanuit huis een lucratieve business kunnen opbouwen. Ook het feit dat deze technologie internationaal is uitgerold en de 1300 Travel Counsellors wereldwijd ondersteunt, wordt met deze award geprezen.

Phenix

De ontwikkeling van dynamic packaging systeem Phenix is één van de innovaties waar Speakman hoge ogen mee gooit. Met dit ‘in-house’ maatwerkprogramma stellen de reisadviseurs zelf reizen samen en bepalen daarop hun eigen marges. Travel Counsellors heeft tevens communicatietechnologie, waarmee de reisagenten continu in contact staan met ondersteunend personeel op de hoofkantoren, maar ook met mede-Travel Counsellors waar ook ter wereld.
 
ZIE OOK: Word zelf een Travel Counsellor
 
De toekenning van WTM’s World Travel Leaders Award wordt bepaald door stemmen van officiële, internationale mediapartners binnen de reisindustrie. Met deze prijs worden bedrijven en mensen, die een baanbrekende bijdrage aan reizen en toerisme geleverd hebben, geëerd. World Travel Market 2014 werd gehouden van 3 tot en met 6 november in Londen.

Prestigieuze prijs

David Speakman zegt over de ontvangst van de prestigieuze prijs: “Het is een eer deze award te ontvangen en een mooie manier om onze 20ste verjaardag als bedrijf te vieren, toevallig tegelijk met de viering van WTM’s 35ste jaar.”
 

 

De Travel Counsellors voorman leidde tijdens de WTM een speciaal seminar, waarin hij zijn visie en inzichten deelde over hoe reisagenten kunnen overleven en groeien in dit online tijdperk.

Comments are closed.