Regulier visum Turkije ook na 1 november 2014 verkrijgbaar aan de grens

Nederlandse reizigers kunnen ook na 1 november 2014 een regulier visum kopen bij binnenkomst in Turkije. Het papieren visum wordt tot nader order aan de grens verstrekt conform de huidige visum procedure. Het online e-Visa is tevens verkrijgbaar via de officiële website www.evisa.gov.tr.

Turkije logo

Online visum

Zoover adviseert reizigers aan het visum online aan te schaffen via https://www.evisa.gov.tr/en/. Hiermee hoeft aan de grens niet onnodig lang te worden gewacht. Daarnaast zijn ook de kosten van het e-Visa lager. Aan de grens kost het visum 25 euro via de site betaalt een consument 20 doller (ongeveer 16 euro).
 

ZIE OOK: Toeristische tips Turkije
 
Wanneer het reguliere visum definitief verdwijnt is nog niet bekend.
 

 

Meer informatie

Consumenten vinden meer informatie over het e-visum op http://www.welkominturkije.nl/praktisch/visa/. Op deze pagina staat onder meer de Q&A met de meest gestelde vragen omtrent het e-visum Turkije en een Nederlandstalig stappenplan voor het aanvragen van het digitale visum.

Comments are closed.