Kerstmarkten.nl signaleert groei in belangstelling voor kerstmarkten

Langzaam komen de feestdagen weer dichterbij en zullen half november ook de eerste kerstmarkten in binnen- en buitenland weer openen. Nederlanders blijken zich steeds eerder te oriënteren op een trip naar een kerstmarkt. De vernieuwde website Kerstmarkten.nl, onderdeel van Weekendjeweg.nl, heeft sinds begin september al ruim 100.000 unieke bezoekers mogen verwelkomen, een groei van 20% ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar. De kerstmarkten in Duitsland zijn het meest in trek, gevolgd door markten in Nederland en België.

Magdeburg Weihnachtsmarkt - Magdeburg christmas market 02

Vernieuwde website

Kerstmarkten.nl is vernieuwd en biedt bezoekers nu nog uitgebreidere informatie over de ruim 300 kerstmarkten in binnen- en buitenland. De website heeft in september en oktober al ruim 100.000 unieke bezoekers ontvangen. Dat zijn 20.000 meer bezoekers ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar.
 
ZIE OOK: Leukste tips voor je bezoek aan Dusseldorf
 
In 2013 kende Kerstmarkten.nl een groei van 43% ten opzichte van 2012. Dit resulteerde in ruim 1,2 miljoen unieke bezoekers. Naar verwachting groeit het aantal unieke bezoekers dit jaar met nog eens 25%.

pärchen auf dem Weihnachtsmarkt

Top 10 meest populaire kerstmarkten*

Van de ruim 300 kerstmarkten op Kerstmarkten.nl blijken de bezoekers zich in september en oktober vooral te oriënteren op kerstmarktbestemmingen in Duitsland. Ook Belgische en Nederlandse markten in Brugge, Haarzuilens, Maastricht en Antwerpen zijn in trek. Net als vorig jaar is de kerstmarkt Centro Oberhausen favoriet.

  1. Kerstmarkt CentrO Oberhausen
  2. Kerstmarkt Brugge
  3. Kerstmarkt Düsseldorf
  4. Kerstmarkt Münster
  5. Country & Christmas Fair Haarzuilens
  6. Magisch Maastricht
  7. Kerstmarkt Dom van Keulen
  8. Kerstmarkt Antwerpen centrum
  9. Kerstmarkt Düsseldorf
  10. Fluweelengrot Valkenburg
  11. Kerstmarkt Aken
  12. Kerstmarkt Gent
  13. Kerstmarkt Essen
  14. Kerstmarkt Dortmund
  15. Kerstmarkt Berlijn

* Gebaseerd op het aantal pageviews op Kerstmarkten.nl in september en oktober 2014.

Weihnachten im Erzgebirge, Weihnachtsmarkt in Annaberg-Buchholz

Met de bus naar de kerstmarkt

Voor wie op een makkelijke en voordelige manier een kerstmarkt wil bezoeken, is een bustrip een uitkomst. Ook hoef je dan niet voor een milieusticker en winterbanden te zorgen. Kerstmarkten.nl biedt bustochten naar diverse steden in Europa aan. Je boekt een kerstmarktarrangement met de bus vanaf €19,- per persoon naar Düsseldorf.

Comments are closed.