4de editie Lichtjesparade: muzikale start van de winter

Op 6 november 2014 ontsteken we de sfeerverlichting in de binnenstad van Leiden. Hiermee geven wij het startsein aan de Winter Wonder Weken.

lichtjesparade-leiden-nederland-zanger

Nieuwe Rijn

Wij nodigen iedereen dan ook uit om vanaf 17.00 uur naar de Nieuwe Rijn te komen en dit feestelijke moment bij te wonen. Met een muzikaal programma, vuurkorven en glühwein kun je daar genieten van een pre-winterse sfeer. Om 19.00 uur start het hoofdprogramma met o.a. rapper Monsif uit Nederland.

 

ZIE OOK: Toeristische tips Nederland

 

Ook elders in de stad is veel te zien. Alleen op deze avond worden namelijk delen van de Pieterskerk, de oude Apotheek de Nachtwacht en het Academiegebouw uitgelicht. Tot 22.00 uur kun je deze gaan bekijken.
 

 

Programma Nieuwe Rijn:

Het programma op 6 november is als volgt:

    17.00 – 18.00 uur Singer Songwriters rond diverse terrassen
    18.00 – 19.00 uur DJ Frisky Freatures
    19.00* – 20.00 uur Muziek- en lichtspektakel met medewerking van o.a. Monsif
    20.00 – 21.00 uur DJ Frisky Features (DJ met Live act)

lichtjesparade-leiden-nederland

De vierde editie van de Lichtjesparade staat in het teken van de viering van het kinderrechtenverdrag. Samen met de 1000 deelnemers zingt Monsif het speciaal voor UNICEF geschreven lied ‘Heartbeat’.

*Terwijl de Nieuwe Rijn zich opmaakt voor het eindspektakel, lopen vanaf 18.45 uur alle deelnemers met hun lampion vanaf twee locaties door de stad om daar al de sfeerverlichting te ontsteken. Om 19.15 uur komen zij aan op de Nieuwe Rijn. Laten we ze een warm welkom geven! Alle informatie is terug te vinden op www.lichtjesparade.nl.

Comments are closed.