Extra avondopenstellingen voor LEGO®-tentoonstelling

De tentoonstelling The Art of the Brick is nog 10 dagen te zien in Amsterdam EXPO, tot en met zondag 26 oktober. Met het einde in zicht is er een ware run ontstaan op tickets voor de tentoonstelling met LEGO®-kunstwerken.


Ook ‘s avonds open

Dat heeft de expositieruimte in Amsterdam doen besluiten om volgende week tijdens de herfstvakantie op woensdag 22, donderdag 23 en vrijdag 24 oktober ook ‘s avonds open te blijven. Amsterdam EXPO is dan onafgebroken geopend van 9:00 tot 21:00 uur. Tickets voor de extra avondopenstellingen zijn nu verkrijgbaar via www.amsterdamexpo.nl.

 

ZIE OOK: Tips voor je bezoek aan Amsterdam

 

The Art of the Brick is sinds 28 mei te zien in Nederland. Ruim 100.000 bezoekers hebben zich sindsdien laten inspireren door de werken van de Amerikaanse LEGO-kunstenaar Nathan Sawaya.
 

 

Voorverkoop

Om rijen aan de kassa te omzeilen, raadt Amsterdam EXPO aan tickets aan te schaffen in de voorverkoop via www.amsterdamexpo.nl of telefonisch via 0900-8411 (45cpm). Vanwege het tijdslotensysteem waarbij een maximaal aantal bezoekers per uur wordt toegelaten, blijft de expositie altijd goed toegankelijk.

Art of the brick tentoonstelling

Art of the brick tentoonstelling

The Art of the Brick

De tentoonstelling The Art of the Brick werd door CNN uitgeroepen tot één van de top 10 exposities ter wereld die je gezien moet hebben. 75 kunstwerken, opgebouwd uit ruim 1 miljoen LEGO-steentjes zijn nog slechts tot en met 26 oktober 2014 te zien. Van levensgrote menselijke figuren tot reproducties van bekende schilderijen en klassieke sculpturen, zoals Het Meisje met de Parel van Vermeer, Sterrennacht van Van Gogh en de Venus van Milo. De tentoonstelling van de Amerikaanse kunstenaar Nathan Sawaya heeft wereldwijd al miljoenen bezoekers betoverd in steden als New York, Los Angeles, Melbourne en Shanghai.

Comments are closed.