Een hele hoop herfst voor het hele gezin in Flevoland

Toerisme Flevoland start de herfstcampagne ‘Een hele hoop herfst voor het hele gezin’. Straatabri’s, online en offline advertenties, een foto-win-actie, sociale media en de webpagina www.ookflevoland.nl/herfst nodigen potentiële bezoekers uit om kennis te maken met de vele bijzondere en spannende herfstavonturen tijdens de herfstvakantie in Flevoland.

flevoland-zoekt-avonturiers

Focus

De campagne is gericht op dagbezoek. Het overgrote deel van de dagjesmensen wil gemiddeld maximaal 70 kilometer rijden om op de plaats van bestemming te komen. Daarom richt Toerisme Flevoland zich in de communicatie van deze campagne op de potentiële dagjesmensen die rondom Flevoland wonen.

 

ZIE OOK: Toeristische tips in eigen land

 

Zo’n 2 miljoen mensen in Nederland zullen in de periode van 15 tot en met 22 oktober een straatabri tegenkomen met daarop het campagnebeeld en de pay-off ‘Een hele hoop herfst voor het hele gezin’. De strip aan de zijde toont een greep uit de vele spannende herfstactiviteiten die in Flevoland te beleven zijn. De straatabri wordt op 220 verschillende locaties in de provincies rondom Flevoland getoond.

 

 

Advertentie in dagbladen en huis-aan-huisbladen

Op woensdag 15 en donderdag 16 oktober is de campagneadvertentie (met stopper) te zien in twaalf dagbladtitels en acht huis-aan-huis titels van de Holland Media Combinatie zoals bijvoorbeeld het Leidsch Dagblad, de Gooi- en Eemlander en het Westfries Weekblad. Opgeteld zullen de advertenties te zien zijn in bijna 450.000 exemplaren en daarmee meer dan 1,2 miljoen mensen bereiken.

Foto-win-actie

Van woensdag 15 tot en met woensdag 22 oktober kunnen reizigers en voorbijgangers meedoen aan een foto-win-actie op diverse treinstations en in stadscentra in en rondom Flevoland. Een fotocrew staat daar klaar om liefhebbers van avontuur te fotograferen in een vrolijke, herfstige fotolijst. Deelnemers aan de actie maken kans op het winnen van Flevolandse herfstavonturen door hun foto te liken en te delen op de facebookpagina Flevoland. Avontuurlijk dichtbij. Avonturen waar deelnemers kans op maken zijn toegangskaarten voor de Halloween Fright Nights van Walibi Holland en toegangskaarten voor de Bataviawerf en Museum Nieuw Land.

Comments are closed.