VVV ’s-Hertogenbosch verzorgt wandeling 70 jaar bevrijding

In oktober herdenkt en viert ’s-Hertogenbosch zijn bevrijding. 25 oktober organiseert VVV ’s-Hertogenbosch de wandeling ‘Oorlog & Vrede’ door de binnenstad van ’s-Hertogenbosch ter herdenking van 70 jaar bevrijding van de stad.

shertogenbosch-nederland-gastvrije-stad

Oorlog & Vrede

De wandeling ‘Oorlog & Vrede’ start om 14.30 uur en leidt langs verschillende plekken in het centrum waarop de oorlog zijn sporen heeft nagelaten. Vanaf de start op de Markt (bij VVV ’s-Hertogenbosch) doet de gids onder andere het Stadhuis en de Wilhelminabrug aan, maar vertelt ook over de geschiedenis van de plek waar de huidige Bijenkorf gevestigd is en welke onheilspellende gebeurtenissen zich afspeelden in de Kerstraat en voor boekhandel Adr. Heinen.

 

ZIE OOK: Toeristische tips Nederland

 

Inschrijven voor deze wandeling is mogelijk tot zaterdag 25 oktober 13.00u, telefonisch, per e-mail of in de VVV vestiging zelf. Kosten voor deelname bedragen € 5,00 p.p.

 

 

Comments are closed.