Bellewaerde lanceert regenverzekering

Het zat eraan te komen, de (na)zomer is definitief voorbij. De weervrouwen en –mannen voorspellen herfstdagen met kans op buien. Bellewaerde wil niet dat een regenbui het plezier van bezoekers in de weg staat. Vanaf 3 oktober kunnen bezoekers een regenverzekering afsluiten bij de aankoop van een ticket. Als er tijdens hun bezoek aan Bellewaerde meer dan 4mm regen valt, krijgen verzekerde bezoekers een ticket om het park op een andere dag opnieuw te bezoeken.


Regenverzekering

Iedereen die een bezoekje aan Bellewaerde plant kan zich vanaf nu voor €2 verzekeren tegen regenweer. Regent het tijdens hun bezoek aan Bellewaerde, tussen 10 uur en het sluitingsuur, meer dan 4mm (= 1 uur harde regen), dan krijgen de verzekerde bezoekers een gratis ticket om het park op een andere dag opnieuw te bezoeken.
 

ZIE OOK: Toeristische tips België
 
De neerslaghoeveelheid wordt gemeten met behulp van een geijkte pluviometer in het park. Op basis van de metingen van het toestel wordt bepaald of de regenverzekering wordt toegekend. Bij meer dan 4mm regen, krijgen de verzekerde bezoekers automatisch een e-mail met een gratis ticket.

 

 

Praktische informatie

Voor slechts 2 euro kan de regenverzekering afgesloten worden aan de kassa voor het park betreden wordt. Met deze service wil Bellewaerde de kwaliteit van een parkbezoek garanderen en zo iedereen de kans geven om het park op een zonnige dag te ontdekken in België.

Comments are closed.