Hotels.com lanceert Android App voor smartwatch

De toonaangevende boekingswebsite Hotels.com is één van de eerste reisorganisaties die een Android App voor smartwatches lanceert. Bezitters van een smartwatch kunnen nu berichten ontvangen over hun hotelovernachting.

Wearables

Mede door de komst van smartwatches wordt de behoefte aan mobiele technologie steeds groter. De ontwikkeling van de zogenaamde “wearables” is een direct gevolg van de trend om altijd en overal “connected” te zijn.

Hotels.com kan met de nieuwe toevoegingen gebruikers van de Hotels.com Android App onder meer een reminder sturen wanneer zij op het punt staan in te checken voor hun hotel. Deze meldingen worden verzonden om 14.00 uur op de dag van de check-in.

 

ZIE OOK: 5 Beste tips voor je reis naar Griekenland

 

Gebruikers kunnen daarnaast op de smartwatch een afbeelding zien van het hotel dat zij hebben geboekt en ook het adres komt in beeld op de smartwatch. De route naar het hotel opent zich op de smartphone van de gebruiker en heeft men toegang tot de volledige reservering in de app.

 

 

Nieuwe technologie

Hotels.com is met deze update van hun Android App voor smartwatches één van de koplopers binnen reisorganisaties die deze nieuwe technologie aanbied.

Comments are closed.