Oktoberfeest vier je in Zuid-Limburg

Iedereen is bekend met het welbekende Oktoberfeest van München in Duitsland, maar dat ligt natuurlijk niet direct naast de deur. U hoeft echter niet ver te reizen voor het heuse Oktoberfeest gevoel, want in Zuid-Limburg vindt u het grootse najaarsfestival van het Zuiden, namelijk ‘het Oktoberfeest in Sittard van 17 t/m 22 oktober’.

Vijf grote paviljoens, een spectaculair programma vol internationale toppers en een uitgebreide kermis zorgen ervoor dat u zich geen moment hoeft te vervelen!

Vier het Oktoberfest in Zuid-Limburg

Vier het Oktoberfest in Zuid-Limburg

Het grootste Oktoberfest van Nederland

Wie Sittard-Geleen zegt, die zegt ook Oktoberfeest: het grootste Oktoberfeest van Nederland en het grootste najaarsevenement van het zuiden. Bovendien is het Oktoberfeest in Sittard door National Geopgraphic opgenomen in hun top tien van beste Oktoberfeesten van de wereld!

 

ZIE OOK: Bourgondisch genieten in Zuid-Limburg

 

Sittard staat 6 dagen op zijn kop tijdens de herfstvakantie! Auf geht’s! Met tienduizenden bezoekers uit het hele land en van ver over de landsgrenzen, is dit evenement in korte tijd gegroeid tot een evenement van formaat. Op het programma staan internationale toppers, een grote kermis en sfeervolle feestpaviljoens. Daarnaast staan er een ‘Oktoberparade’ en een internationaal Schutters- en Gildetreffen met meer dan 40 internationale deelnemers op het programma.

 

 

Rimpelpop en Lolliepop

Speciaal voor de ‘ouderen’ wordt een speciaal ouderenevenement georganiseerd: Rimpelpop. Voor de jongeren is Lolliepop bedacht. Op de laatste dag van het evenement is een vuurwerkshow te aanschouwen. Met of zonder ‘lederhosen’, het Oktoberfeest is een genot voor iedereen in Zuid-Limburg.

Doe mee en ‘win een Spitze oktoberfest’

Kunt u niet aanwezig zijn tijdens het Oktoberfeest in Sittard? Of kunt u maar geen genoeg van krijgen van het oktoberfeest gevoel? Doe dan mee en win samen met 10 van je vrienden, een exclusief ‘Spitze Oktoberfest’ met top band ‘Wir Sind Spitze’ bij SnowWorld Landgraaf op 2 november! Of maak kans op tickets voor het Oktoberfeest in Sittard van 17 t/m 22 oktober. Ga nu naar www.wineenoktoberfest.nl en doe mee!

Win een Oktoberfest

Win een Oktoberfest

Meer informatie

Wilt u meer informatie over het Oktoberfeest in Sittard van 17 t/m 22 oktober en verkoop van tickets ga dan naar www.oktoberfeestsittard.nl. Tickets zijn ook verkrijgbaar bij de Limburg Winkel in Sittard (Kritzraedthuis, Rosmolenstraat 2). Of neem contact op met de Afdeling Informatie & Reserveringen: E. reserveringen@vvvzuidlimburg.nl of T. 0900-555 9798 (€ 1,- p.g.).

Comments are closed.