Shoppen bij de Meiden in Sittard met speciaal shoppingrouteboekje!

Vrijdagavond 26 september is de Kick-off van het shoppingrouteboekje van de Meiden van Sittard. De Meiden en hun VIP-gasten lopen de route vanaf de Steenweg. Zij starten bij de Meid Carin Willemsen – fotostudio 66 – en vervolgen hun weg langs alle speciaalzaken van de Meiden richting Markt. Hier wordt dit kleurrijke gezelschap ontvangen door de Horecameiden en zal het eerste boekje uitgereikt worden.
foto_meiden_bewerkt

Het Shoppingrouteboekje, een echt hebbeding

De bezoekers aan Sittard worden in het boekje welkom geheten in diverse talen, waaronder ook ‘het Sittards’. De Meiden en hun speciaalzaken zijn op een originele manier omschreven en nodigen uit om de shoppingroute te lopen en te shoppen! Zoals het een goede gastvrouw betaamt, geeft iedere Meid een persoonlijke tip over bijzondere plekjes en evenementen van de stad die zeker de moeite waard zijn om te bezoeken.
 
ZIE OOK: Ontdek het shoppen in Zuid Limburg
 
De overzichtelijke plattegrond vind je achter in het boekje. De vormgeving van het boekje komt uit de koker van de Meiden. Het handige elastiekje (zoals je het kent van vele Meidenboekjes) zorgt er voor dat de verzamelde visitekaartjes en extra info niet kwijt raken. Dit boekje is goud waard, niet alleen vanwege de aantrekkelijke vouchers die bij de Meiden zijn in te wisselen.
 

 

Waar zijn de boekjes te verkrijgen

Ook bij de plaatselijke VVV en binnenkort door heel Zuid-Limburg. Op de website van de meiden kun je in de loop van volgende week het boekje digitaal bekijken.

De boekjes zijn vanaf zaterdag 27 september bij alle Meiden-speciaalzaken te verkrijgen.

De boekjes zijn vanaf zaterdag 27 september bij alle Meiden-speciaalzaken te verkrijgen.

Zaterdag 27 september

Zaterdag 27 september zal er de hele dag van alles te doen zijn bij de Meidenzaken en in de stad. De Meiden kleuren als het ware de stad roze! Kinderen kunnen een suikerspin scoren, hun gezichtje laten schminken, luisteren naar een spannend verhaal en er zijn volop traktaties en ballonnen………… Enkele handballers van OCI Lions hebben gewerkt aan hun wasbordje en worden ‘aangekleed’ door de bodypainter. De dansers van Swentibold brengen de ‘schwung’ erin. Alle Meiden introduceren hun nieuwe collecties. Er zijn wervelende modeshows, diverse demonstraties van textieltechnieken, ‘pimp je interieur’ en lifecooking. Je nagels en handen kun je bij sommige Meiden laten verwennen en roze laten kleuren. De Horecameiden serveren deze dag een echte Meidenlunch. Kortom een dag die je moet vrijhouden in je agenda! Geniet van Sittard en ‘de Meiden’. Voor het complete programma kijk je op de facebookpagina: ‘Meiden van Sittard’.

Wie zijn de Meiden van Sittard?

De Meiden van Sittard zijn zelfstandige ondernemers met een eigen speciaalzaak. Meiden die trots zijn op hun stad: Sittard. Grotendeels geboren en getogen in Sittard, anderen kozen Sittard bewust om hun winkel hier te vestigen of raakten er verzeild vanwege de Liefde!

Wat willen de Meiden van Sittard

Aandacht vestigen op het bijzondere karakter van Sittard als koopstad en voornamelijk aandacht vestigen op hun unieke winkel of zaak en dit naar buiten toe communiceren. De winkels van de Meiden zijn verspreid door de hele binnenstad en vormen een mooie route, komend vanaf het station. De combinatie van de historische binnenstad, marktplein, kerken, musea, horeca en winkels zorgt voor een interessante mix, een uitstekende basis voor het ontwikkelen van een shoppingroute. Deze route genereert extra bezoekers (en dus aankopen) die langere tijd in het centrum verblijven (een economisch toegevoegde waarde). Te denken valt aan groepjes dames, vriendinnen, vrijgezellengroepjes, families, personeelsuitjes, toeristen, camping- en hotelgasten. Het gevarieerde aanbod is voor zowel dames als heren interessant.

Wat zijn de doelgroepen van de Meiden van Sittard

Niet alleen vrouwen, maar ook mannen in alle leeftijdscategorieën. Zij zijn levensgenieters en liefhebbers van kwaliteit. Zij waarderen een persoonlijke benadering en service. Zij houden van een dagje flaneren en shoppen door en in Sittard en wisselen dit af met een hapje en drankje. De doelgroep is de inwoner van Sittard en omgeving, maar zeer zeker ook van de hele euregio.Toeristen die voor een dagje Sittard kiezen zullen aangenaam verrast zijn..

De aangesloten zaken van de Meiden van Sittard

Studio 66, Creëer Damesmode, Bormans Modeschoenen, Flow’s Boeknsteun, RENK, Wollstreet, Stoer en Zo, VONJAxl, MOOI in Sittard, Socks & Socky, FEE Conceptstore + Cafe, Woonwinkel Stil Geluk, JEWEL, NOUVO wilco fashion, Sam+Sara, Van Os Delicatessen, Cafe Ich & Dich, Cafe Schtad Zitterd, HOTEL MERICI, Godelief Ceulemans, BiDoll Fashion, werkaandewinkel.

Comments are closed.