Roots in the Woods Festival breidt uit

Buiten is alles nog groen, maar de organisatie van het Roots in the Woods Festival denkt al maanden in herfsttinten. Om het eerste lustrum van het sfeervolle festival te markeren en het festival breder neer te zetten, slaat het festival haar vleugels uit naar een tweede festivallocatie.

roots-in-the-woods-festival-oktober

Op zaterdag 18 en zondag 19 oktober zal ook op Landal Miggelenberg in Hoenderloo, Nederland, een ode aan de herfst worden gebracht. In het Apeldoornse Beekpark wordt het net als voorgaande jaren 3 dagen lang genieten. Naast de zaterdag en zondag, zal ook de vrijdag vanaf de namiddag een vol programma geboden worden.

Muzikale Roots toppers

Op beide locaties wordt een mix van muziek, theater, cultuur, kinderactiviteiten en Veluwse culinaire specialiteiten gepresenteerd. Muzikale Roots toppers zijn bijvoorbeeld Crimson Inc., een echte Roots band met wortels diep in de Americana, country, folk en bluegrass en de Nondesju Sjo. Beide acts spelen in de ‘Rauw en Ruig area’ in het Beekpark. Een nieuwe plek waar de barbier de baarden knipt en de kop van jut uitmaakt welke man het sterkst is.

 

ZIE OOK: Toeristische tips Duitsland

 

Zowel in het Beekpark als bij Miggelenberg is traditiegetrouw ook voor kinderen veel te beleven. Op beide locaties is een klim en klauter parcours en kunnen ze deelnemen aan diverse workshops en back to basic activiteiten. Ook kindertheater zal dit jaar weer een prominente plek in het programma krijgen.

 

 

Praktische tips

Meer informatie is te vinden op www.rootsinthewoods.nl. Deze website wordt de komende weken meer en meer gevuld met praktische tips en nuttige festivalinformatie. Like het festival op Facebook en je bent ‘de eerste die weet…’

Comments are closed.