Travel Counsellors laten zich verrassen door Riga

Negen top Travel Counsellors en het management landden op 12 september in het mooie Riga voor de jaarlijkse ‘toppersreis’, welke dit jaar georganiseerd werd door Liberty Baltic States. Een weekend lang bezochten deze Travel Counsellors verschillende accommodaties en lieten ze zich culinair verrassen in de vele restaurants.

Vlnr: Sigrid Scheffer (Travel Marketing), Fred van Eijk, Rene Jansen, Carla Delis, Elize Breed, Natalie van Polanen Petel, Milka van Dam, Chris Hendriks, Vivianne Bongers, Manon Eeken, Rianne Stronks, Marie-Louise Veerman

Vlnr: Sigrid Scheffer (Travel Marketing), Fred van Eijk, Rene Jansen, Carla Delis, Elize Breed, Natalie van Polanen Petel, Milka van Dam, Chris Hendriks, Vivianne Bongers, Manon Eeken, Rianne Stronks, Marie-Louise Veerman

Letland leren kennen

Deze incentive, met als doel de hoofdstad van Letland beter te leren kennen, had een veelzijdig programma. Het bezoeken van de bekendste bezienswaardigheden zoals de lokale markt, de oude stad en de Art-Nouveau wijk. Net als een prachtige zeiltocht en het ontspannen in de spa. Ook actie mocht niet ontbreken. Zo hebben de Travel Counsellors zich kunnen vermaken tijdens het karten met een off-roading jeep experience en op een safety driving range. Te voet en op het water hebben de deelnemers de veelzijdigheid van Riga ontdekt.
 
ZIE OOK: Word TravelCounsellor
 
Natalie van Polanen Petel – Ottens: “Wat heb ik genoten van Riga. Alles is hier mogelijk. Slenteren door de binnenstad langs de prachtige panden. Er zijn diverse musea die je kunt bezoeken, karten, zeilen, genieten van het heerlijke eten en de avond afsluiten met een cocktail in een nachtclub. Ik heb topdagen gehad in Riga.”
 

 

Art Nouveau

Marie-Louise Veerman: “Riga, wat een prachtige, groene stad met meer dan 800 Art Nouveau gebouwen en ontelbare parken. De sfeer is kalm, vriendelijk en sereen. Het oude stadscentrum is compact, alles is te belopen en de grootste troef: een aantal kilometer verder heb je prachtige brede stranden! De restaurants werken met lokale verse producten en koken op hoog niveau. Daarnaast heeft Riga de grootste food market van Europa, je kunt er uren ronddwalen. Ga nu, voor de hordes toeristen komen!”

Comments are closed.