Nazomeren met unieke minicruises: citytrip en wellness ineen

Ga nazomeren in bruisend Barcelona, hipster Marseille en intrigerend Ibiza én geniet van klasse wellnessbehandelingen aan boord van de luxe Costa Cruises schepen. Een drie- tot vijfdaagse minicruise geeft 100% nieuwe energie.

costa-cruises

Unieke minicruises: citytrip en wellness inéén

Wie kent het gevoel niet: na de zomervakantie, terug in het ritme, lijk je direct al weer toe te zijn aan een nieuw avontuur. Costa Cruises heeft het perfecte nazomerrecept: een drie tot vijfdaagse mini-cruise met een mix van city, wellness en relax in september of oktober in het westelijke Middellandse Zeegebied.

 

ZIE OOK: Toeristische tips Barcelona

 

De Costa Luminosa vertrekt uit Savona en meert aan bij fascinerende steden. Met een driedaagse cruise struin je door Barcelona met z’n Ramblas, eet je een bouillabaisse in het Zuid-Franse Marseille om tussendoor te relaxen in de Samsara Spa. Vierdaagse cruises zijn er met stops in Barcelona, Ibiza en Marseille. De vijfdaagse cruise vaart naast de eerdergenoemde plaatsen ook naar het mooie nazomereiland Mallorca.

 

 

Twee dekken wereldklasse: Samsara Spa

De Samsara Spa van Costa Cruises is twee dekken overtreffende trap van luxe wellness. Van dobberen in een Thalassotherapy Bath, ontspannen in het Tridosha Sanctuary, bijbruinen in de Golden Sun Garden tot tea time in de Japanese Tea House. Voor een totale ‘wellness cruise ervaring’ heeft de Samsara Spa hutten en suites met direct toegang tot de wellnessfaciliteiten.
Tot de Samsara beleving behoort zelfs een Samsara restaurant, met het accent op lichte ingrediënten en speciale kooktechnieken voor een gezonde levensstijl. De Samsara Spa bevindt zich aan boord van de nieuwste zeven schepen van de Costa Cruises vloot en het nieuwe vlaggenschip Costa Diadema dat binnenkort gedoopt wordt. Meer informatie over wellness cruises en Samsara Spa op is hier te vinden.

Wellness aan boord

Wellness aan boord

Vier wellness- en schoonheidsbehandelingen uit het topsegment
De wellnessbehandelingen van Costa Cruises zijn van een zeer hoog niveau. Kies uit gezichtsbehandelingen, diverse soorten massages en fitnesslessen. Er is een kapper, een nagelstudio en zelfs een studio om de tanden te bleken. Vier aanraders:

  • Huid & haar. Haren krijgen een tweede leven na een Phyto hair conditioning behandeling en de huid ziet er na de Elemis Pro Collagen weer stralend uit.
  • Handen & voeten. Alom veel lof is er voor de Fire & Ice behandelingen waarmee de bloedcirculatie in handen en voeten een kickstart krijgt.
  • Babyzachte handen. De Indian Milk and Honey manicure met een bad van warme melk voor de handen en een masker van honing en mimosa.
  • Fit & energie. Om met extra energie weer aan het werk te gaan, is de de Elemis Aroma Stone Therapy een aanrader. Dit is een oude Polynesische traditie die een massage combineert met de warmte van vulkanische basaltstenen op de energiepunten van het lichaam.
    Yoga en/of pilateslessen in de fitnessarea maken de power- en energieboost compleet.

Comments are closed.