Emirates lanceert 1e vlucht naar Brussel

Afgelopen vrijdag heeft Emirates de eerste commerciële vlucht naar Brussel in België uitgevoerd. De nieuwe, dagelijkse route zal 16.000 passagiers per maand gaan vervoeren. Voor deze non-stop service wordt een Boeing 777 ingezet. Emirates is de eerste luchtvaartmaatschappij die een First Class product aanbiedt van Brussel naar het Midden-Oosten en Azië.

Aankomst in Brussel

Aankomst in Brussel

145ste bestemming

Brussel is de 145ste bestemming van Emirates en zal een significante rol spelen in de verdere ontwikkeling van de commerciële banden tussen België en de belangrijkste markten in het Verre Oosten en Azië. Emirates verwacht ook een impuls te geven binnen de toeristische sector; België is een populaire uitvalsbasis binnen Europa voor reizigers uit Australië.

Door de jaren heen hebben veel klanten ons gevraagd om naar Brussel te vliegen dus dit is fantastisch nieuws voor hen. Het toerisme in België bloeit en wij geloven dat wij de vraag nog hoger kunnen doen toenemen door een goede concurrentie uit te oefenen met ons Multi-award winnende product en service.

Aldus Thierry Aucoc, Emirates ‘Senior Vice President Commercial Operations Europa en de Russische Federatie.

 

ZIE OOK: Geniet van het uitzicht van The Hotel in Brussel

 

Met de komst van Emirates in Brussel wordt de rol die de luchthaven speelt in het verbinden van België en Europa met de rest van de wereld verder bevestigd. We zijn blij dat Emirates heeft besloten om Dubai te verbinden met de Europese hoofdstad en dat hun Belgische en buitenlandse passagiers zullen genieten van de hoge kwaliteit van dienstverlening door zowel Emirates en Brussels Airport. De lancering van deze dagelijkse vlucht naar Dubai zal 150 nieuwe on-site banen te creëren, aldus Arnaud Feist, CEO van Brussels Airport Company.

 

 

Dagelijkse vluchten

De nieuwe dagelijkse vlucht van Emirates naar Brussel met vluchtnummer EK183 vertrekt uit Dubai om 07.50 uur* en komt aan in Brussel om 13.15 uur* dezelfde dag. De retourvlucht met vluchtnummer EK184 vertrekt om 14.45 uur* en arriveert in Dubai om 23.25 uur* dezelfde dag.

Aan boord van First Class, Business Class en Economy Class kunnen passagiers genieten van ruim 1.800 on demand kanalen op het bekroonde inflight entertainment systeem ice.

Dagelijkse vluchten naar Brussel

Dagelijkse vluchten naar Brussel

Brussel is de 37ste Europese bestemming voor Emirates, na de lancering van Oslo eerder deze week. Emirates zal zijn Europese portefeuille verder uitbreiden met de lancering van Boedapest in Hongarije op 27 oktober.

*Vluchttijden volgens zomerschema

Comments are closed.